Connect with us

Revistateo.ro

Veste uriașă, la cinci ani de la nașterea prințului George! A fost făcut anunțul

Regalitate

Veste uriașă, la cinci ani de la nașterea prințului George! A fost făcut anunțul

Astăzi, prințul George, fiul cel mare al prințului William și al ducesei de Cambridge, împlinește vârsta de cinci ani.

Nașterea primului bebeluș regal s-a lăsat așteptată în urmă cu cinci ani, atunci când sute de oameni au stat în fața maternității în care ducesa Catherine l-a adus pe lume. A fost o bucurie uriașă pentru toată lumea, mai ales că era primul copil al prințului William.

Citește și: Video! Kate Middleton, speriată după ce fiul ei, Prințul George, a căzut

Casa regală britanică a anunțat că va emite special pentru ziua micului prinț, o serie specială de monede, care vor avea valoarea nominală de 5 lire sterline. Piesele comemorative vor avea pe ele anul 2018 și o prezentare a legendei Sfântul Gheorghe și a Dragonului, pe care îl ucide. Acestea vin într-un pachet special, intitulat „Progresul unui prinț”.

Citește și: Prințul Harry, cadou special pentru nepotul său! Are legătură cu Prințesa Diana

Fanii familiei regale pot cumpăra aceste monede de pe site-ul Royal Mint pentru prețul de 13 lire. Cei care vor însă varianta din argint, o pot cumpăra pentru 82.50 lire sterline. Mai mult, de pe site se poate achiziționa pentru 500 de lire sterline și varianta din aur a monedei, care a fost emisă doar în ediție limitată, de doar 750 de bucăți.

Familia regală a plecat pe o insulă, pentru a petrece de ziua prințului George

Anul acesta, Kate și William au decis să îi facă și o altă surpriză prințului George. Toată familia va pleca pe insula Mustique, un paradis din Caraibe, unde părinții ducesei de Cambridge dețin o vilă. Acolo, prințul William și soția sa vor să îl învețe pe fiul lor să înoate. Toți cei trei copii vor merge în vacanță cu părinții lor, unde probabil vor avea parte de câteva zile relaxante, departe de blițurile paparazzilor.

Acolo, familia regală se va bucura de toată intimitatea, deoarece pe deasupra insulei este interdicție de zbor, așa că toată lumea se va distra în voie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top