Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Ce va învăța Prințul George la școală

Timpul trece cu viteza luminii. Parcă ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a născut ieri, dar deja are trei copii. Cel mai mare dintre ei, Prințul George mai are puțin și va merge la școală.

Pare de necrezut, dar micuțul prinț a terminat deja primul an de grădiniță. Vacanța de vară se apropie de final și prințul se pregătește pentru anul următor.

Prințul George a făcut primul an de grădiniță la St.Thomas’s Battersea, o instituție privată unde taxa de școlarizare ajunge la 20.000 de lire sterline, notează presa britanică.

La aceeași grădiniță privată va merge și în următorul an și se pare că va avea parte de tot felul de activități interesante. Va lua lecții de balet, de înot și chiar de muzică.

Lecțiile de balet sunt împărțite pe mai multe zile a săptămânii, a câte 35 de minute cursul. Ele au menirea „dezvoltării unor aptitudini fizice, dar și rezistență, creativitate, expresivitate și muzicalitate, folosind o serie de sunete și stiluri muzicale”, explică website-ul școlii.

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton este din nou însărcinată?

Gestul făcut de Regina Elisabeta la sicriul Prințesei Diana! Nu a mai făcut asta niciodată

Meghan Markle nu iese din palat fără pantofi cu toc! De ce nu are voie să apară în balerini

George va face parte și din corul școlii și va participa la lecții de teatru. De altfel, serbările de la finalul anului se încheie de obicei cu mici scenete la care va participa și micul prinț.

Ducele și Ducesa de Cambridge vor fi mereu alături de George. Acesta, pe lângă școală, are 10 minute de citit în fiecare zi acasă, asistat de părinți și este învățat cum se pronunță cuvintele de un profesor particular la Casa Regală.

Sursa foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top