Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Meghan Markle, tot mai nepopulară printre angajații Casei Regale

Meghan Markle nu este tocmai pe placul angajaților de la Casa Regală. Presa britanică spune că personalul este extrem de nemulțumit de ifosele Ducesei de Sussex.

Un om de bază a plecat de lângă ducesa Meghan pentru că, potrivit tabloidelor britanice, nu a mai făcut față cererilor lui Meghan și atitudinii sale destul de neplăcute în raport cu subalternii.

Cea care și-a dat demisia este chiar consiliera personală a lui Markle. Samantha Cohen pe numele ei a mărturisit că va renunța la postul ei începând cu primăvara anului viitor, după ce Meghan va naște.

Informația despre demisia Samanthei a fost confirmată de publicația „The Times”. Este al doilea personaj-cheie din anturajul lui Meghan care pleacă în ultima vreme.

Regina e supărată pe Meghan din cauza hainelor pe care le poartă

Casa Regală nu a fost atât de tabloidizată niciodată până la apariția fostei actrițe americane, iar de data asta se parcă că Regina a dorit să intervină pentru că nu mai suportă bagatelizarea unei instituții atât de respectate precum cea pe care o reprezintă Majestatea Sa.

Pe Regină o deranjează ținutele extrem de sexy pentru o ducesă, așa că i-ar fi cerut în repetate rânduri, prin persoane interpuse, să renunțe la încălcarea protocolului.

Meghan sfidează câteva reguli de bun simț și insistă să nu poarte ținute ale designerilor britanici apărând în costume foarte sexy.

În același timp, vedeta Casei Regale și soția Prințului Harry are parte și de susținători. Mulți dintre fanii fostei actrițe susțin că regalitatea ar trebui să renunțe la regulile stricte cu care s-a obișnuit de secole și ar trebui să facă un pas spre deschidere.

Dacă va reuși Meghan să modernizeze Casa Regală sau să o facă mai deschisă spre anumite lucruri care par pentru mulți regaliști adevărate crime rămâne de văzut.

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton, prima declarație despre Meghan Markle

Cum arată fetița Iuliei Albu azi. Îi seamănă leit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top