Connect with us

Revistateo.ro

Video! Kate Middleton, speriată după ce fiul ei, Prințul George, a căzut

Regalitate

Video! Kate Middleton, speriată după ce fiul ei, Prințul George, a căzut

Kate Middleton s-a speriat după ce a văzut cum fiul ei, Prințul George, a căzut. Soția Prințului William și-a făcut griji pentru fiul ei, așa cum s-ar întâmpla în cazul oricărei mame.

Kate Middleton a trecut prin clipe grele când a văzut că fiul ei a căzut

Prințul George se juca împreună cu verișoara lui, Savannah Phillips. Copiii s-au jucat pe parcursul unui eveniment. În timp ce se jucau, după ce l-a tachinat, verișoara lui l-a împins pe Prințul George de pe un dâmb cu iarbă. Prințul a alunecat și a scăpat din mână o hârtie.

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton nu mai poate purta toate bijuteriile Prințesei Diana

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton se retrage din viața publică

Din fericire, deznodământul evenimentului a fost unul fericit. Nu s-a întâmplat nimic grav. Însă, ca orice mamă, Kate Middleton și-a făcut griji pentru fiul său. A mers imediat la el pentru a se asigura că este bine.

Acesta nu este primul incident în care sunt impicați Prințul George și verișoara lui, Savannah Phillips. Sâmbătă, fetița a încălcat protocolul. Când toți se aflau pe balcon, în timpul salutului, Savannah Phillips i-a pus mâna la gură Prințului George.

Mai jos vei găsi și un material video legat de acest incident prezentat mai sus.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=OgxMr4RGo2M

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Ce i-a șoptit Kate Middleton fiicei sale la Ziua Reginei. Jurnaliștii au aflat tot

A fost mare petrecere de Ziua Reginei weekendul trecut. Unul dintre cele mai comentate momente de la acest eveniment fastuos a fost cel în care Kate Middleton s-a aplecat la urechea Prințesei Charlotte și i-a spus ceva.

Toată lumea a fost curioasă să afle ce i-a zis Kate. „Ce priveliște!”, i-ar fi zis Kate fiicei sale. Micuța părea destul de supărată pentru că și-a scăpat cărticica, iar mama ei a ajutat-o imediat să o ridice.

Cititorul pe buze care a analizat momentul de pe balconul regal a observat și ce a spus William. Acesta era extrem de încântat când au apărut elicopterele care au survolat locul: „Oh, elicoptere!”. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top