Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Meghan Markle, încălcare gravă a protocolului regal

Meghan Markle continuă să încalce tradițiile familiei regale, una după una. Iar de data aceasta, soția prințului Harry a uimit pe toată lumea cu gestul pe care l-a făcut.

Invitată specială pe scena Premiilor British Fashion, ducesa de Sussex a reușit să îi lase încă o dată pe toți fără cuvinte.

E o plăcere să fiu aici, sărbătorind moda britanică şi designerii britanici, aici, în noua mea casă, în Marea Britanie. Când alegi să porţi un anumit designer, nu eşti doar o reflexie a creativităţii lui, ci şi o extensie a valorilor lui”, a spus Ducesa de Sussex.

„Această femeie este extraordinară. Am avut ocazia s-o cunosc pe Meghan dincolo de imaginea de Ducesă. Iar să ai încrederea cuiva, într-un moment atât de important din viaţa lor, este o incredibilă onoare şi nu-ţi pot mulţumi suficient pentru asta”, a răspuns Clare Waight Keller.

Însărcinată într-o rochie neagră, cu un umăr gol, ducesa a atras toate privirile asupra ei. Rochia neagră de la Givenchy, pe un umăr, a reușit să îi scoată în evidență burtica. În numai câteva săptămâni, aceasta îi va dărui primul copil prințului Harry.

Însă nu rochia sau coafura au fost cele care i-au uimit pe invitații aflați la eveniment, ci manichiura lui Meghan. Aceasta a ales să poarte un lac de unghii închis la culoare, deși acest lucru este interzis chiar de Regina Elisabeta. Rangul regal nu le permite duceselor de Sussex și de Cambridge să poarte ojă închisă la culoare, iar Kate Middleton s-a adaptat acestei reguli de la căsătoria cu prințul William.

Regina Elisabeta, adepta unei singure culori de lac de unghii

De 29 de ani, Regina Elisabeta poartă o singură culoare, Essie’s Ballet Slippers, o nuanță de nude, iar cea care reușea să poarte ojă de culoare roșie și să o înfurie pe regină era doar Prințesa Diana. Aceasta obișnuia să își coloreze unghiile cu o nuanță aprinsă de roșu.

De asemenea, la nunta cu prințul Harry, aceasta a mai încălcat o regulă a familiei regale britanice, atunci când a susținut un discurs în fața invitaților. Tradiția veche de secole a fost încălcată de fosta actriță din serialul „Suits”.

 

foto: captură video.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top