Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Lady Kitty Spencer, asemănare izbitoare cu Prințesa Diana. Ce legătură este între ele

Toată lumea o cunoaște pe prințesa Diana, însă puțini sunt aceia care știu că aceasta are o nepoată care îi seamnănă leit.

Deși mulți fani ai Familiei Regale susțin că micuța prințesă Charlotte seamănă perfect cu bunica sa, supranumită „prințesa inimilor”, mai există o nepoată care îi calcă pe urme acesteia.

Citește și: De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă atenție lui Harry, și nu lui William

Este vorba despre Lady Kitty Spencer. Aceasta a cucerit publicul din întreaga lume pentru asemănarea izbitoare cu prințesa Diana. Recent, aceasta a participat la un eveniment la Berlin, Germania, iar toată lumea a rămas fără cuvinte atunci când a văzut-o.

Tânăra are 27 de ani, iar când prințesa Diana a plecat dintre noi avea numai șase ani, însă se pare că a moștenit pasiunea pentru modă și pentru frumos de la aceasta. Lady Kitty Spencer a mers la o prezentare de modă de la Berlin, acolo unde l-a susținut pe designerul de pălării, Philip Treacy, care este și preferatul lui Meghan Markle. Kitty a purtat o rochie neagră din dantelă transparentă și cu spatele gol, dar și o pălărie extrem de so

Lady Kitty Spencer

fisticată.

De altfel, aceasta este un fotomodel de succes și defilează pentru cele mai cunoscute case de modă din lume. În plus, ea este implicată și în multe acțiuni caritabile, la fel ca mătușa sa. Lady Kitty Spencer este cunoscută pentru campania „Give Us Time” prin care le oferă sprijin soldaților care au fost nevoiți să se retragă din serviciul militar, dar și familiilor lor.

Lady Kitty Spencer este verișoara primară a prinților William și Harry

La nunta prințului Harry cu Meghan Markle din 19 mai 2018, Kitty a făcut senzație la nunta vărului său primar. Aceasta este fiica celui mai mic frate al Dianei, Charles Spencer, în vârstă de 53 de ani.

Ea a fost însoțită de sora ei, Lady Eliza, fratele Louis și mama Victoria, la nunta de la Windsor. Aceștia au fost primiți cu brațele deschise, știindu-se că prinții Harry și William au rămas apropiați de familia mamei lor.

Cât despre viața personală, despre aceasta se știe că a trăit o poveste de dragoste cu Niccolo Barattieri di San Pietro, un miliardar de 47 de ani. Acum, aceasta are o relație cu un milionar în vârstă de 59 de ani, pe nume Michael Lewis, care este proprietarul unui celebru lanț de magazine de lux.

foto: hepta.ro

Kitty Spencer

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top