Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Scrisoarea Prințesei Diana către o fană care se confrunta cu probleme în căsnicie: „E o reacție…”

La 21 de ani de când a plecat dintre noi, noi detalii emoționante ies la iveală despre Prințesa Diana, numită de către fanii săi „Prințesa Inimilor”.

Despre mama prinților William și Harry se știe faptul că a avut parte de o viață complicată, iar căsnicia cu Prințul Charles nu a fost tocmai o căsnicie ușoară.

Chiar înainte de nuntă, aceasta a aflat că este înșelată de către Prințul Charles cu Camilla Parker Bowles, așa că nunta și căsnicia au fost umbrite de această infidelitate.

Citește și: Prințesa Diana a povestit în 1995 după ce model i-a crescut pe cei doi băieți, William și Harry

În anul 1995, Prințesa Diana și Prințul Charles au decis să se despartă. La 10 ani de la divorț, Prințul Charles s-a recăsătorit chiar cu Camilla Parker.

O femeie, pe nume Erika, a dezvăluit o scrisoare pe care a primit-o de la Prințesa Inimilor. Aceasta i-a scris prințesei Diana și i-a spus că are probleme în căsnicie. I-a cerut sfaturi despre cum ar trebui să gestioneze situația și, neașteptat, Diana chiar i-a răspuns.

Ce i-a transmis Diana fanei sale

De curând, fotografii ale scrisorii respective au fost publicate în Daily Mail. În această scrisoare, Prințesa Diana i-a oferit un răspuns călduros fanei ei nefericite în relație, răspuns care reflecta experiența ei personală:

„Dragă Erika, am primit scrisoarea ta și, evident, am citit-o cu interes și cu dorința de a-ți oferi sprijinul meu. Simți multă durere, de aici provine blocajul despre care îmi vorbești. E o reacție normală pentru cineva care a trăit experiențele pe care le-ai trăit tu.

Citind printre rânduri, intuiesc că ești o femeie foarte specială, o luptătoare, dar care nu are prea multă încredere în ea din cauza tuturor loviturilor pe care le-a primit, fizic și mental. Știu că ai avut nevoie de mult curaj pentru a-mi scrie, așa cum ai făcut-o, cu sinceritate, dar ai încredere că lumina va apărea la capătul tunelului. Mă gândesc la tine. Rezistă, Erika! Cu multă dragoste, Diana”.

FOTO: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top