Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Prințul Charles are temeri legate de copilul prințului Harry și al lui Meghan Markle

Prințul Charles este complet îngrijorat de venirea pe lume a nepotului său, pe care îl va avea din partea Prințului Harry și a soției sale, ducesa Meghan Markle.

Peste doar câteva luni, va veni pe lume nepotul Prințului care de ani de zile luptă pentru o lume mai bună. Un apărător al ecologiei, Prințul Charles vrea să lase în urma sa o lume mai bună pentru cei doi fii ai săi, dar și pentru nepoții săi.

„Sunt pe cale să am un alt nepot. Bănuiesc că și câțiva dintre voi au nepoți sau vor avea în curând “, a spus Prințul Charles, potrivit The Telegraph.

Citește și: Scrisoarea Prințesei Diana către o fană care se confrunta cu probleme în căsnicie: „E o reacție…”

„Mi se pare o nebunie dacă o să-i dăm drumul acestei lumi complet poluate, distruse și distruse”. Toți nepoții merită un viitor mai bun”, a continuat acesta.

Prințul a vorbit și despre reducerea cantității de plastic care poluează Oceanele.

Citește și: Camilla Parker, gafe uriașe în fața Prințului Charles! Cum a reacționat acesta

„Un început bun a fost făcut. Problema resturilor de plastic din mediul înconjurător, în special Oceanul, este acum pe ordinea de zi. Cu toate acestea, trebuie să ne menținem acolo, deoarece cantitatea de plastic care intră în Ocean în fiecare an este, în mod incredibil, stabilită să se înrăutățească mai degrabă decât să fie mai bună. Nu putem, într-adevăr, să permitem ca această situație să continue.

„O soluție este realizabilă și pur și simplu trebuie făcută din toate motivele noastre – și, mai presus de toate, pentru viabilitatea pe termen lung a tuturor acelor specii din mare care deja suferă din cauza acțiunilor noastre”, a declarat Prințul Charles.

Pe data de 14 noiembrie, prințul Charles și-a serbat aniversarea de 70 de ani alături de zeci de capete încoronate prezente la un eveniment fastuos. Printre invitați s-au aflat și Klaus Iohannis cu soția sa.

Mama sa, regina Elisabeta a-II-a, a oferit un discurs emoționant la ziua prințului Charles

Este un privilegiu pentru orice mamă să poată să ţină un toast cu ocazia celei de-a 70-a aniversări a fiului ei. Înseamnă că ai trăit suficient de mult să îţi vezi copilul crescând. Este ca şi cum – pentru a folosi o analogie care i se va potrivi – plantezi un copac şi ai posibilitatea să îl vezi crescând”, a spus regina, la o petrecere organizată la palatul Buckingham din Londra.

„De-a lungul celor 70 de ani, Philip (prinţul consort, n.r.) şi cu mine l-am văzut pe Charles devenind un campion al conservării mediului şi al artelor, un lider în domeniul activităţilor caritabile – un moştenitor al tronului dedicat şi respectat şi un tată minunat”, a mai spus regina.

foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top