Connect with us

Revistateo.ro

Noaptea de Revelion va lasa urme pe tenul tau. Rasfata-l cu o masca faciala rapida revigoranta!

Cosmetica

Noaptea de Revelion va lasa urme pe tenul tau. Rasfata-l cu o masca faciala rapida!

Sigur ca in noaptea dintre ani vrei sa arati PERFECT, tocmai de aceea vrei ca machiajul tau sa fie impecabil. Din pacate, tendinta este sa iti supraincarci tenul cu produse cosmetice, care mai de care nocive pentru pielea ta. Iti propunem o masca faciala rapida, care te va ajuta sa scapi de impuritati si iti va revitaliza tenul cat ai clipi!

Rasfata-ti tenul cu o masca faciala rapida si revigoranta!

1. Masca cu ovaz pentru piele grasa
Ovazul are efect exfoliant, ceea ce il face excelent pentru revigorarea tenului de dupa sarbatori. Amesteca intr-un castron zeama de la o jumatate de lamaie stoarsa cu doua linguri de ovaz. Aplica pe tenul prospat spalat, apoi las-o sa actioneze jumatate de ora. Indeparteaz-o cu apa calduta si bucura-te de rezultate.

2. Masca cu lapte si galbenus de ou pentru ten uscat si normal
Ai nevoie de: un galbenus crud, doua linguri de lapte si miere de albine. Amesteca-l si aplica solutia obtinuta pe ten. Las-o sa isi faca efectul timp de 20 de minute, apoi curata tenul cu apa calduta. Laptele curata in profunzime petele de pe fata, are rol antibacterian si hidrateaza in profunzime tenul. Exact de aceste lucruri ai nevoie daca ai pielea fetei uscata, mai ales dupa o noapte ca cea dintre ani.

Rasfata-ti tenul cu o masca faciala rapida si revigoranta!

CITESTE SI: Masca de fata de la ILINCA VANDICI pentru un ten fara cosuri. CONTINE DOAR 3 INGREDIENTE!

CITESTE SI: Fa o masca antirid care CHIAR ARE EFECT! Ingredientele? Sunt in frigiderul tau!

3. Masca cu iaurt pentru ten sensibil
Cele care detin un ten sensibil, trebuie sa stie ca iaurtul este aliatul lor. O masca faciala bazata pe acest aliment poate face minuni. Amesteca iaurtul cu o lingura de miere de albine si intinde-l pe intreaga suprafata a fetei, evitand zona ochilor. Lasa sa actioneze un sfert de ora, dupa care clateste cu apa calda.

4. Masca cu banana pentru ten mixt
Ia o banana mai moale pe care sa o pisezi intr-un castron. Adauga o lingura de smantana, amesteca bine si aplica compozitia pe fata. Dupa jumatate de ora, spala fata si vezi efectele. Pielea ta va fi mai catifelata si intens hidratata.

Sursa foto: Nautiful.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top