Connect with us

Revistateo.ro

Metode pentru detoxifierea parului

Par & Coafuri

Metode pentru detoxifierea parului

Excesul de grasime si ruperea firelor de par sunt primele semne ca e nevoie de un tratament pentru detoxifierea parului. Stilistul londonez Richard Ward recomanda 5 metode sigure care mentin parul sanatos si stralucitor.

Detoxifierea parului in 5 pasi

1. Pentru a tine la distanta bolile scalpului si deteriorarea firelor de par e nevoie de sampoane de detoxifiere. Acestea se gasesc in comert si curata in profunzime impuritatile acumulate la radacina firelor de par.

2. Dieta este si ea importanta in mentinerea sanatatii parului. O dieta bogate in nuci, seminte de in, alune si fructe de padure stimuleaza circulatia sangelui la nivelul foliculilor firelor de par.

3. Parul trebuie periat cu grija, de la radacina spre varf. Pieptenele trebuie sa aiba o distanta de aproximativ 1,5 centimetri intre dinti pentru ca parul sa fie descurcat cu usurinta.

4. Mastile de par sunt si ele eficiente in procesul de detoxifiere a parului. Cea mai eficienta dintre acestea este cea formata din iaurt natural si miere de albine. E nevoie de 100 de grame de miere de albine si 100 de mililitri de iaurt natural gras. Masca se aplica de la radacini spre varfuri si se lasa la actionat aproximativ 15 minute.

5. Parul poate fi scapat de impuritati si cu ajutorul albusului de ou. Aplica albusul pe parul umed, inainte de spalarea cu sampon. Clateste apoi parul cu apa calduta.

CITESTE SI: Scapa de matreata cu un ingredient natural

Uleiul de ricin, bun la toate problemele parului

Uleiul de ricin este folosit in multe tratamente pentru ingrijirea parului. Acest ulei aplicat pe cap tine la distanta matreata si previne ingrasarea si deteriorarea parului. Uleiul de ricin este recomandat si persoanelor care nu au un par bogat, pentru cresterea acestuia. Uleiul de ricin ofera volum si stralucire podoabei capilare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top