Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere

Băutura care curăță ficatul de toxine, de la prima utilizare

În zilele noastre, e destul de dificil să ai grijă de sănătatea ficatului cu atâtea tentații care există în jurul nostru. Mâncare extrem de procesată, mâncare de tip fast-food, mezeluri și dulciuri plus alcoolul ajung să creeze probleme ficatului.

Fiind cel mai mare organ din corp, ficatul are peste 500 de funcții în organism, fiind indispensabil vieții normale. Ficatul realizează sinteza colesterolului, fosfolipidelor, lipoproteinelor și a lipidelor. De asemenea, participă în metabolismul glucidelor și proteinelor. Tot el produce și bila și neutralizează corpurile externe din organism, în special a toxinelor. Din acest motiv, joacă un rol important în imunitatea corpului, iar acest lucru este indispensabil.

Iar când suntem asaltați din ce în ce mai mult de alimente și băuturi care încetinesc funcțiile ficatului, trebuie să luăm măsuri urgente pentru a avea mai multă grijă de el.

Specialiștii recomandă, în special, o dietă bazată mai mult pe fructe și pe legume și mai puțin pe carne și alimente grase.

Însă, pentru că este destul de greu să gătești sănătos în fiecasre zi, trebuie să apelezi la niște măsuri suplimentare pentru ca ficatul tău să funcționeze În acest articol, o să îți arătăm cum poți să îți cureți ficatul în mod natural și să îl ajuți să funcționeze normal, în fiecare zi.

Citește și: Băutura care tratează ficatul gras

În cazul în care nu vrei să apelezi la medicamente și vrei să folosești lucruri pe care le ai deja în bucătărie, iată un preparat extrem de eficient. Este extrem de ieftin și încă din prima zi vei observa o stare generală mai bună.

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara această băutură:

– suc de portocale

– suc de lămâie

-lămâie organică

– 1 litru de apă

– o mână de frunze de mentă

– coaja rasă de la o lămâie.

Se pune apa la fiert, până când începe să dea în clocot. Se adaugă frunzele de mentă și se lasă să fiarbă timp de cinci minute. Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se adaugă suc de portocale și de lămâie după preferință. Apoi se adaugă și coaja rasă de la lămâie și mierea.

Se consumă în fiecare dimineață, pe stomacul gol. În scurt timp, pielea va deveni vizibil mai curată, iar digestia se va îmbunătăți.

1 Comment

1 Comment

  1. Vlad

    2019-01-19T21:37:14+02:00 at 2019-01-19T21:37:14+02:00

    Coaja de lamaie, mai ales, este „sanatate curata” .Daca tinem cont de ce tratamente chimice s-au aplicat la bietele lamai pana sa ajunga in supermarchet,… Doamne, ce mizerii mai putem manca !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top