Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere cu lighianul. Ce trebuie să adaugi pe lângă apă pentru a scăpa de toxine

Detoxifiere

Detoxifiere cu ligheanul. Ce trebuie să adaugi pe lângă apă pentru a scăpa de toxine

Uită pentru o clipă de curele de detoxifiere care presupun litri de lichide consumate zilnic. Nu că nu ar fi bune, dar există și o altă metodă prin care îți poți da seama dacă în organismul tău s-au acumulat prea multe toxine, în același timp eliminându-le.

Ai nevoie de un lighean și apă, pentru început. Apa nu trebuie să fie foarte caldă, dar nici rece, deci potrivită. Adaugă aproximativ 200-300 de grame de sare Epsom în apa din lighean și ține-ți picioarele până observi că se colorează apa.

Dacă în corpul tău s-au acumulat foarte multe toxine este probabil ca apa să devină maronie sau neagră în câteva minute. Dacă se înnegrește de tot înseamnă că sarea bogată în magneziu își face efectele. Atenție! Pentru a-ți da seama de acest lucru este bine să au picioarele curate când urmezi această tehnică de detoxifiere.

Magneziul este un mineral esențial sistemului nostru imunitar. Acesta conține peste 325 de grame de enzime care tratează inflamațiile și îmbunătățește funcțiile musculare și susține buna funcționare a circulației sângelui.

Te-ar putea interesa: Detoxifierea colonului cu miere și semințe de in

Detoxifierea colonului este posibila cu ajutorul remediilor naturiste. Mierea este unul din alimente miraculoase, recomandate pentru o serie de tratamente. Mierea trateaza gripa si raceala, dar este benefica si pentru curatarea colonului de toxine.

Colonul absoarbe apa si electrolitii si depoziteaza materiile fecale pana la eliminarea lor. Miscarile de la nivelul colonului sunt lente, iar iritarea colonului provoaca tulburari gastrointestinale si, in cele mai rele cazuri, poate duce la cancer.

Colonul absoarbe intre doi si trei litri de apa pe zi, iar curatarea acestuia de deseurile alimentare se poate face cu ajutorul remediilor naturiste. Principalele semne ale unui colon iritabil sunt episoadele dese de constipatie, durerile severe de cap si senzatia de arsura in piept (reflux gastroesofagian).

Ingredientele necesare sunt:

  • o ceasca cu apa;
  • o lingura de miere organica;
  • o lingura de seminte de in;
  •  un mar verde.

Pentru prepararea acestei retete tot ce trebuie sa faci este sa cureti marul si sa il pui impreuna cu celelalte ingrediente intr-un blender. Sucul obtinut ajuta la insanatosirea inregului sistem imunitar nu doar a colonului. Aceasta reteta este recomandata a fi consumata de doua ori pe saptamana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top