Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta de 48 de ore cu care slăbești 4 kilograme. Cum se ține, pentru cele mai bune rezultate

Foarte multe persoane încearcă să slăbească rapid câteva kilograme atunci când au un eveniment la care trebuie să participe și la care trebuie să arate foarte bine.

Există o mulțime de soluții pentru a da jos trei – patru kilograme în numai 48 de ore. Însă, trebuie să ținem cont de faptul că, după cele 48 de ore, este foarte important să se adopte o dietă cât mai sănătoasă, deoarece kilogramele pot reveni extrem de repede.

Hidratarea este foarte importantă pentru că ajută la funcționarea optimă a metabolismului, așa că este cheia oricărei diete de succes. Nu uita să bei cel puțin 2 litri de apă pe zi atunci când ții dieta de 48 de ore.

Nutriționiștii recomandă să se țină această dietă mai ales la final de săptămână sau atunci când avem câteva zile libere.

Citește și: Dieta cu hrișcă. Slăbești 12 kilograme în numai 7 zile

Sirop pentru slăbit

Ingrediente: 300ml de apă, 2 linguri de suc de lămâie, 1 lingură de sirop de arțar, 1 linguriță de ardei iute, 1 linguriță de ghimbir.

Aceste ingrediente trebuie să fie amestecate într-un blender, până când se obține o consistență cremoasă și se recomandă consumul său înainte de culcare.

Pentru a activa metabolismul, se poate încerca o altă băutură extrem de eficientă, care va ajuta la accelerarea arderilor. Consumând cele două băuturi, în cele 48 de ore ar trebui să simți că slăbești și că ai mai multă energie.

Sucul de activare a metabolismului:

Ingrediente:

– 6 linguri de suc de lămâie, 2 roșii, 4 căței de usturoi, 6 cuburi de gheață și 500ml de apă.

Aceste ingrediente se amestecă într-un blender timp de un minut, la viteză maximă. Sucul obținut se consumă în fiecare dimineață, înainte de micul dejun.

Pentru ca dieta să aibă succes, se recomandă consumul a cât mai mult ceai verde neîndulcit. De asemenea, dieta trebuie să conțină legume și fructe în porții mici, potrivit a1.ro.

Este foarte important ca această dietă să nu fie ținută mai mult de două ori pe an. De asemenea, persoanele care au intoleranță la ghimbir ar trebuie să evite. Iată aici când nu trebuie să consumi ghimbir.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top