Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere

Ceaiul de detoxifiere care te scapă de kilogramele în exces și de grăsimea de pe abdomen în 14 zile

S-ar putea să fi aflat până acum faptul că fiecare corp uman se detoxifiază singur în condiții normale. Trupul uman este astfel conceput ca să elimine toxinele în exces prezente în organism și ca toate funcțiile corpului să fie unele normale.

Din nefericire, de multe ori, corpul ajunge să fie plin de toxine din cauza unor alimente pe care le consumăm. Și unele afecțiuni duc la o detoxifiere îngreunată, iar acest lucru afectează întregul organism.

Primele semne care îți arată că ai nevoie urgent de o dietă de detoxifiere se văd cu ochiul liber.

Citește și: Detoxifiere cu ligheanul. Ce trebuie să adaugi pe lângă apă pentru a scăpa de toxine

În primul rând, te îngrași vizibil, chiar dacă mănânci aceleași alimente și faci sport regulat. Multe dintre toxine sunt lipofilice, adică se acumulează în țesutul adipos și acolo creează un cerc vicios: determină organismul să producă și mai multe celule grase, pentru a avea loc unde să se depună pe viitor toxinele.

Al doilea semn care îți spune că nu te detoxifiezi eficient este faptul că te simți obosit tot timpul, deși dormi suficient. Unele persoane suferă și de insomnie.

Dificultățile de concentrare, durerile puternice de cap, mirosul corporal neplăcut ori constipația sunt alte semne care te anunță că trebuie să te ocupi urgent de o detoxifiere a corpului.

Iar cum sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și alimentele care se consumă în această perioadă sunt grele pentru stomac, ar trebui să încerci un ceai de detoxifiere extrem de eficient și care te va ajuta să normalizezi funcție de detoxifiere a organismului.

Ceaiul de detoxifiere se consumă de trei ori pe zi

Ai nevoie de: 1 lingură de miere de Manuka, 1/4 lămâie proaspătă, 1 lingură de ceai Oolong(ceai bleu-verde, un ceai semi-fermentat care se găsește în farmaciile naturiste), 2 cm de rădăcină de ghimbir și 1/2 de lingură de scorțișoară.

Într-un ceainic, de adaugă toate ingredientele cu două căni de apă fierbinte. Se lasă să fiarbă împreună timp de 5 – 6 minute și se consumă imediat.

În cazul în care nu găsești miere de Manuka, poți apela la miere polifloră. Ceaiul pentru detoxifiere este recomandat să fie consumat de trei ori pe zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top