Connect with us

Revistateo.ro

Băutura cu stafide care te scapă de ficatul gras

Detoxifiere

Băutura cu stafide care te scapă de ficatul gras

Foarte multe persoane se confruntă cu ficat gras, iar această problemă afectează din ce în ce mai mulți tineri. Este o situație extrem de periculoasă.

Simptomele ficatului gras nu pot fi observate cu ușurință. Diagnosticul, de cele mai multe ori, se stabileste în urma unor teste medicale. Cauzele unui ficat gras pot fi: consumul excesiv de alcool, consumul de substanțe interzise, obezitatea, diabetul, tulburările metabolice sau malnutriția.

Nu există nici un tratament care să trateze în mod special ficatul gras, dar dieta specifică și scăderea în greutate pot ajuta la diminuarea inconveniențelor provocate de această boală. În cazul în care cauza este consumul de alcool, se va renunța la acesta.

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen în numai 7 zile! Exercițiul verificat, care funcționează de fiecare dată

Dacă motivul îl constituie obezitatea, se va iniția un program de slăbit și se va preveni îngrășarea. Se vor evita anumite alimente, cum ar fi: pâinea, orezul alb, cerealele și zahărul concentrat. Persoanelor diagnosticate cu ficat gras li se recomandă alimente bogate în fibre, cu cât mai puține grăsimi săturate și cu puține calorii.

Citește și: Ce se întâmplă dacă bei ceai de ardei cayenne. Efectele nebănuite

Pe lângă un stil de viață sănătos, un remediu la îndemâna tuturor este o băutură din stafide. Chiar și persoanele care nu suportă în mod normal stafidele vor putea consuma acest preparat care are un gust plăcut. Are o mulțime de minerale și de vitamine esențiale pentru refacerea ficatului și poți consuma chiar de astăzi această băutură.

Se spală bine stafidele, pentru a îndepărta orice aditiv. Se pun 750 de ml de apă într-o cratiță, apoi se pune cratița pe foc. Înainte ca apa să înceapă să fiarbă, se ia cratița de pe foc. Se adaugă o ceașcă de stafide și se lasă în apă timp de 15 minute. Se scot stafidele și se scurg de apă, apoi se spala din nou cu apă călduță.

Într-o altă cratiță se pune un litru de apă la fiert, apoi se lasă la fiert. Se adaugă în bolul în care se află stafidele și se lasă la frigider până a doua zi. Se consuma băutura în timpul dimineții. Pentru curățarea toxinelor, se poate consuma înainte de micul dejun. Stafidele se pot folosi la salate, în iaurturi sau în shake-uri. Au o mulțime de antixidanți, îmbunătățesc digestia și ajută în caz de constipație și de indigestie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top