Connect with us

Revistateo.ro

Măști cu mușețel pentru ten sensibil

Cosmetica

Măști cu mușețel pentru ten sensibil

Mușețelul are numeroase proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene, însă în același timp este extrem de delicat cu pielea. În general, dacă pielea ta este uscată,te vei confrunta deseori cu iritații, inflamații sau roșeață. Următoarele măști sunt perfecte pentru a combate aceste probleme și se comportă foarte bine cu pielea.

CITEȘTE ȘI: CUM ÎȚI POATE AFECTA UMIDITATEA PĂRUL

1. Mască cu mușețel și tărâțe de ovăz. Ai nevoie de: 2 linguri de tărâțe de ovăz, o linguriță de bicarbonat de sodiu, o lingură de miere de albine, 2 linguri de zahăr alb, un sfert de cană de ceai de mușețel concentrat. Amestecă cu atenție  tărâțea de ovăz cu bicarbonatul și mierea de albine. Adaugă apoi zahărul și în final ceaiul. Dacă amestecul este prea uscat mai adaugă ceai. Aplică masca și las-o să acționeze 10 minute. Spaălă-te apoi cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă.

2. Mască cu mușețel și ulei de măsline. Ai nevoie de : un sfert de cană de ulei de măsline, 2 linguri de zahăr brun, un pliculeț de ceai de mușețel. Taie pliculețul de ceai și varsă conținutul său într-un bol. Adaugă zahărul și uleiul de măsline și amestecă bine. Clătește-ți fața cu apă călduță și apoi masează-te ușor cu acest amestec. Lasă-l să acționeze timp de 10 minute și apoi spală-te cu apă călduță. Nu este necesar să aplici o cremă hidratantă imediat datorită conținutului de ulei.

3. Mască cu mușețel și migdale. Ai nevoie de: un pliculeț de ceai de mușețel, o lingură de tărâțe de ovăz, 2 linguri de miere de albine, 3 picături de ulei de migdale. Taie pliculețul și amestecă-l cu toate ingredientele într-un bol. Mai adaugă ulei dacă amestecul este prea uscat. Aplică masca usor pe toată fața, evitând zona ochilor și a buzelor. Las-o să acționeze 10 minute și spală-te cu apă călduță.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top