Connect with us

Revistateo.ro

Maseaza-ti fata cu o frunza de aloe vera. Iata ce se intampla

Cosmetica

Maseaza-ti fata cu o frunza de aloe vera. Iata ce se intampla

Maseaza-ti fata cu o frunza de aloe vera cel putin o data pe saptamana si tenul tau se va schimba complet. Este un remediu ideal pentru orice tip de piele, vindeca imperfectiunile si te ajuta sa intineresti cu cativa ani buni. Daca iti faci un obicei din a-ti masa fata cu o frunza de aloe vera, vei avea o piele mult mai curata si mai luminoasa, datorita substantelor nutritive pe care planta minune le contine.

Aloe vera are numeroase proprietati antibacteriene si antioxidante, accelereaza vindecarea ranilor minore, previne aparitia ridurilor, reduce acneea si punctele negre si actioneaza pentru o crema hidratanta. Aceasta planta are o putere de hidratare foarte mare si reda pielii elasticitatea de care are atata nevoie. Pentru a te bucura de toate beneficiile pe care ti le poate oferi, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli.

CITESTE SI: FERESTE-TE DE ACESTE INGREDIENTE DIN SAMPON

CITESTE SI: CE REPREZINTA CU ADEVARAT VARFURILE DESPICATE

Taie o frunza de aloe vera si spal-o foarte bine. Cu ajutorul unui sucitor sau a unei role inmoaie planta usor. Asigura-te ca nu apesi prea tare si nu o zdrobesti. Trebuie doar sa o faci mai flexibila, pentru ca ea sa isi elibereze tot gelul vindecator. Tai-o apoi in doua, pe lung si cu ajutorul unui cutit indeparteaza capetele aspre. Nu folosi o bucata foarte mare, caci s-ar putea sa o irosesti.

Poti sa te masezi pur si simplu cu frunza timp de 5 minute, sau sa ii aduni miezul cu ajutorul unei lingurite. Daca alegi a doua varianta asigura-te ca pastrezi acest miez intr-un recipient curat. Lasa gelul sa actioneze pe fata timp de 20 de minute, iar cand se usuca spala-te cu apa calda, fara alte produse de curatare.

Sursa foto: howdoso.in

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top