Connect with us

Revistateo.ro

Băutura care îți hidratează creierul și te scapă rapid de migrene

Naturiste

Băutura care îți hidratează creierul și te scapă rapid de migrene

Corpul ne dă adesea semnale atunci când ceva nu este în regulă și trebuie să fim atenți și să luăm măsurile necesare. În cazul în care simți anumite dureri, uită-te după semnale și încearcă să rezolvi cât mai repede problemele.

Deshidratarea este una dintre principalele probleme pe care multe persoane le experimentează în timpul verii. Aceasta este mai mult decât nevoia de apă, este o problemă cronică atunci când corpul a fost privat de apă timp de săptămâni sau luni întregi. De asemenea, în perioadele stresante, corpul începe să își piardă nutrienții necesari, energia, dar și elasticitatea.

Un simplu pahar cu apă nu poate repara această problemă și trebuie ceva mai mult pentru a face față acestei situații. Medicii recomandă consumul a 2 – 3 litri de apă pe zi pentru a evita deshidratarea.

Citește și: 5 moduri in care te hidratezi gresit

Multe persoane se confruntă cu migrene atunci când se deshidratează. Sunt niște dureri puternice de cap, care nu trec nici măcar cu cele mai puternice medicamente. Iată care sunt cele trei minerale care sunt extrem de importante pentru organism și care împiedică durerile cronice de cap, iar atunci când corpul este deshidratat, sunt în cantitate mică în organism. Este vorba despre potasiu, magneziu și calciu.

Citește și: Cum trebuie să îți îngrijești tenul vara

O băutură zilnică din fructe și legume bogate în aceste minerale te ajută să te hidratezi imediat și să scapi, totodată, și de migrene. Iată de ce ai nevoie:

– frunze de spanac – oricâte dorești

– 2 cești de boabe de struguri albi

– 2 ardei verzi

– 1 măr verde

– 1/4 lămâie

– 2 centimetri de rădăcină de ghimbir.

Ce alimente trebuie să eviți dacă ai constant migrene

Se amestecă ingredientele într-un blender și se consumă în fiecare zi. Starea de spirit se va îmbunătăți încă de la primul pahar din această băutură. În plus, durerea de cap va dispărea imediat.

În cazul în care suferi în mod frecvent de migrene, specialiștii recomandă evitarea următoarelor alimente: mâncăruri bogate în grăsimi, pâine albă, alcool, produse lactate bogate în grăsimi, alimente procesate, ciocolată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top