Connect with us

Revistateo.ro

Masca exfolianta pentru ten sensibil

Cosmetica

Masca exfolianta pentru ten sensibil

Chiar daca ai un ten sensibil, trebuie sa stii ca si acesta are nevoie de exfoliere. Ingredientele naturale au o actiune delicata si iti fac tenul stralucitor.

Exfolierea este extrem de importanta pentru orice tip de ten, insa de cele mai multe ori, produsele din comert nu ne ofera rezultatele pe care le dorim. Acestea contin substante chimice care afecteaza tenul sensibil si pot cauza roseata, sensibilitate ridicata, iritatii sau alte probleme ale pielii. De aceea este ideal sa folosesti ingredientele naturale si sa iti prepari mastile acasa.

Masca exfolianta pentru ten sensibil este ideala daca iti doresti o piele curata si fina. Ai nevoie de doar cateva ingrediente: o lingura de iaurt gras, o lingura de ulei de cocos, o lingura de meire de albine organica, sucul de la un sfert de lamaie.

CITESTE SI: MASCA CU CEAI MATCHA TE INTINERESTE INSTANT

CITESTE SI: 5 GRESELI PE CARE LE FACI CAND TE SPELI PE FATA

Intr-un vas curat pune mierea si stoarce peste ea un sfert de lamaie. Cu ajutorul unei linguri de lemn amesteca bine cele doua ingrediente. Adauga uleiul de cocos si iaurtul si amesteca pana ce intreaga compozitie este fina si omogena. Curata fata foarte bine si aplica aceasta masca cu ajutorul degetelor sau cu o perie speciala. Las-o sa actioneze 10 minute si spala-te cu apa calduta. Nu uita ca trebuei sa eviti zona ochilor si pe cea a buzelor. Aplica la final o crema sau un ser hidratant.

Atat iaurtul cat si lamaia contin alpha hydroxy acizi, care ajuta la indepartarea delicata a celulelor moarte si a toxinelor din piele. Vitamina C din sucul de lamaie este un antioxidant foarte puternic care previne imbatranirea prematura si combate efectele radicalilor liberi. Iaurtul hidrateaza in profumzime, in timp ce mierea protejeaza pielea datorita proprietatilor antibacteriene si antiinflamatorii. Dupa ce vei folosi aceasta masca pentru ten sensibil nu vei mai renunta la ea!

Sursa foto: nikkisdiaries.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top