Connect with us

Revistateo.ro

Fa porii dilatati sa dispara cu un singur ingredient

Cosmetica

Fa porii dilatati sa dispara cu un singur ingredient

Porii dilatati au un asect neplacut si te imbatranesc. Acum poti scapa de ei mai repede decat crezi, cu ingrediente simple dar de efect. Uite ce poti folosi pentru a avea un ten mai tanar, mai catifelat si mai elastic! Ingredientele de mai jos se gasesc in orice bucatarie, sunt naturale si nu sunt deloc nocive pentru pielea ta, asadar incearca-le cu incredere!

1. Sucul de rosie. Stoarce o jumatate de rosie si cu sucul proasopat maseaza-ti tenul timp de cateva minute. Daca ai pielea sensibila o poti tampona usor cu o discheta demachianta inmuiata in acest suc. Este foarte important ca sucul de rosie sa fie proaspat stors. Clateste-te cu aproximativ 10 minute si repeta aceasta procedura de 2 ori pe saptamana. Rezultatele te vor uimi.

2. Migdalele. Lasa 2-3 migdale intr-un pahar cu apa peste noapte. Dimineata transforma-le intr-o pasta cu ajutorul blenderului si maseaza-ti tenul evitand zona ochilor si a buzelor. Daca vrei ca pasta sa fie mai subtire poti adauga 3-4 pciaturi de suc de lamaie. Migdalele vor curata pielea si ii vor da elasticitatea necesara. Porii se vor restrange imediat.

CITESTE SI: GEL DE DUS HOMEMADE – RETETE EXTREM DE USOARE DAR EFICIENTE

CITESTE SI: 5 PRODUSE COSMETICE CARE EXPIRA MAI REPEDE DECAT CREZI

3. Sucul de ananas. Sucul de anannas este extrem de bogat in antioxidanti, foarte necesari pentru o piele tanara, fara pori dilatati. Stoarce cateva felii de ananas proaspat cu ajutorul unui storcator de fructe si inmoaie o discheta demachianta in acest suc. Sterge-te apoi pe fata in repetate randuri si lasa substantele din ananas sa actioneze 10-15 minute. Clateste-te cu apa calda si repeta procedura cel putin o data pe saptamana pentru cele mai bune rezultate.

4. Apa de trandafiri. O poti folosi zilnic si te va scapa de porii dilatati in cateva saptamani. Foloseste o sticla cu pulverizator pentru a-ti improspata pielea rapid. Gasesti apa de trandafir in magazinele de tip plafar.

Atentie! Daca ai pielea sensibila unele dintre aceste ingrediente pot fi prea agresive. Sucul de rosii si cel de ananas sunt foarte acide si pot da nastere unor iritatii. Incearca pentru inceput pe o portiune mica.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top