Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa exfoliezi tenul gras in mod corect

Cosmetica

Cum sa exfoliezi tenul gras in mod corect

Este extrem de important sa stii cum sa exfoliezi tenul gras intr-un mod corespunzator, astfel incat el sa isi pastreze totusi o parte din uleiurile naturale esentiale pentru elasticitatea pielii. Pe timpul verii starea tenului gras se poate inrautati din pricina caldurii, a prafului si a transpiratiei excesive. De aceea este esential sa il cureti cat mai bine, fara sa il agresezi.

De multe ori produsele din comert care contin ingrediente chimice priveaza pielea de uleiurile naturale, iar acest lucru poate duce la uscaciune excesiva, iritatii, aparitia petelor si a cosurilor. Remediile naturiste pot inlocui cu succes aceste produse. Ele au numeroase beneficii pentru piele, o ingrijesc intr-un mod delicat si sunt eficiente pe termen lung. Iata un remediu ideal pentru exfoliere, strangerea porilor si eliminarea ridurilor!

Ingrediente:

– un albus de ou
– o lingurita de coaja de portocala uscata si macinata

CITESTE SI: REMEDIU PENTRU NEGI CU LAMAIE SI USTUROI

CITESTE SI: MASCA CU LAMAIE SI BICARBONAT DE SODIU

Mod de preparare:
Bate bine albusul de ou si apoi amesteca-l cu pudra obtinuta din coaja de portocala uscata. Spala-ti tenul cu apa calduta foarte bine si aplica amestecul obtinut pe toata fata si pe decolteu, evitand zona ochilor si a buzelor. Maseaza usor pielea timp de 3-4 minute si apoi lasa masca sa actioneze timp de 10 minute. Spala-te cu apa rece si tamponeaza fata cu un prosop din bumbac curat.

Daca simti nevoia poti aplica o crema hidratanta usoara, pe baza de apa. Poti folosi chiar si un ulei precum cel de jojoba sau cel de argan, insa cantitatea trebuie sa fie foarte bine stabilita pentru a nu incarca pielea. Maseaza-l bine pana ce se absoarbe complet. Tenul tau va fi mult mai curat, mai luminos si energizat. Repeta aceasta procedura de doua ori pe saptamana!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top