Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de riduri pentru totdeauna! Masca facială care face minuni pentru tenul tău

Cosmetica

Cum scapi de riduri pentru totdeauna! Masca facială care face minuni pentru tenul tău

Vrei să știi cum scapi de riduri pentru totdeauna? Ei bine, există unele măști naturale care te pot ajuta. Ai putea să le încerci și tu și vei scăpa de problemele ce vin pe măsură ce înaintezi în vârstă. Din fericire, ai putea apela la unele măști naturale pentru ca ridurile să nu îți mai dea bătăi de cap. Mai jos vei găsi informațiile de care ai nevoie.

Cum scapi de riduri. Masca facială care face minuni

Pentru a pregăti masca facială ai nevoie de următoarele ingrediente: 1 linguriță de gelatină uscată, 1 linguriță de miere, 1 linguriță de glicerină și 12 lingurițe de apă.

Pentru a pregăti masca facială trebuie să urmezi câțiva pași. Înainte de toate, se vor dezinfecta toate vasele pe care le vei folosi. În vas se pune gelatină, după care se adaugă 10 lingurițe de apă fierbinte. Trebuie să aștepți să se umfle amestecul. Este indicat să se folosească un vas ce poate fi pus la baia de aburi.

După aceea, vasul cu acea compoziție va fi pus la baia de aburi. Se așteaptă până când toate granulele se dizolvă complet. Apoi se strecoară prin sită. Acest amestec reprezintă baza măștii.

CITEȘTE ȘI: Produsele naturale care îți distrug pielea

CITEȘTE ȘI: De ce este bine să te speli pe față cu apă de orez

Peste gelatina rece se va adăuga mierea. Apoi se va pune și glicerina diluată anterior în două lingurițe de apă. Se va amesteca bine.

Masca obținută se va pune în borcănele. Amestecul se va păstra timp de o lună. Poate fi aplicat zilnic pe față.

Masca se va aplica după ce îți vei curăța bine pielea. După ce se aplică masca facială, este recomandat să stai culcată pentru 20 de minute. Se crede că în acest mod, gelatina va avea efectele dorite asupra pielii.

Se spune că după o spătămână de folosire a acestei creme, rezultatele vor fi vizibile. Peielea va deveni mult mai elastică. Masca aceasta te va ajuta să scapi de riduri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top