Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai bună mască împotriva ridurilor. Are efect de lifting în doar câteva minute

Cosmetica

Cea mai bună mască împotriva ridurilor. Are efect de lifting în doar câteva minute

Unul dintre lucrurile cu care nimeni nu se lupta este îmbtrânirea. Este un proces natural care ne afectează pe toți, fie că vrem sau nu. Și tot fără voia noastră apar și ridurile. La început riduri de expresie, în timp se transformă în riduri adânci, însoțite sau nu de pete pigmentare.

Procesul îmbătrânirii este greu de acceptat mai ales pentru femei, deoarece suplețea pielii se schimbă, iar aceste schimbări le pot afecta.

Pe piață există o mulțime de tratamente care promit eliminarea ridurilor în numai câteva zile, însă nu întotdeauna ai și efectele dorite. În plus, aceste tratamente pot fi destul de scumpe.

Citește și: Remediile naturale dovedite de știință că reduc ridurile

În plus, mai există și varianta unor injecții cu acid hialuronic sau cu botox, însă efectele lor, chiar dacă sunt imediate, trebuie repetate la o anumită perioadă de timp. În plus, se știe faptul că botoxul reușește să întindă ridurile, însă poate paraliza uneori fața.

La ce riscuri te supui când folosești botox

„La injectare, există riscul de pareză facială. Daca vrei să corectezi niște riduri mici, poți să rămâi fără mimică. Râzi sau plângi, arăți la fel…Ca un robot. Sau poți rămâne cu un ochi mai închis decât celălalt. Ca să nu mai zic că toate aceste procedee invazive creează dependență„, spune renumitul medic dermatolog Hatami Afshin pentru o cunoscută revistă pentru adulți.

Citește și: Cum reduci ridurile si cicatricile cu nucsoara si scortisoara

În cazul în care cauți niște soluțiii alternative pentru a avea din nou fața mai suplă, ei bine, răspunsul se află chiar în bucătăria ta. Iar vorba conform căreia „mai bine previi decât să tratezi” ar trebui să fie pusă în aplicare și în acest caz.

Totuși, dacă vrei să scapi de riduri, iată o soluție complet naturală la care poți apela. Ai nevoie doar de două ingrediente:

– 1 linguriță de suc de lămâie

– 1 albuș de ou.

Dacă ai tenul sensibil, încearcă masca doar pe o suprafață mică a feței

Separă albușul de gălbenuș și bate-l spumă într-un bol. Adaugă lămâia peste spumă și amestecă bine. Spală-ți foarte bine fața, apoi aplică acest amestec evitând zona ochilor și buzele și lasă să se usuce timp de 5-10 minute. Curăță apoi masca folosind apă călduță și aplică o cremă potrivită pentru nevoile tenului tău. De asemenea, poți aplica masca și pe gât și pe decolteu.

În cazul în care ai tenul mai sensibil, poți pune doar o jumătate de linguriță de suc de lămâie. Încearcă pe o suprafață mică a feței, pentru a vedea cum reacționează, înainte să aplici pe tot tenul.

Vei observa încă de la primele utilizări că ridurile încep să se diminueze, iar tenul va fi mult mai suplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top