Connect with us

Revistateo.ro

Cum să folosești uleiul de Marula pentru tenul sensibil

Cosmetica

Cum să folosești uleiul de Marula pentru tenul sensibil

Uleiul de Marula se numără printre cele mai eficiente uleiuri vegetale, care acționează într-un mod foarte eficient pentru tenul sensibil. Iată cum trebuie să îl folosești!

CITEȘTE ȘI: MĂȘTI CU MUȘEȚEL PENTRU TEN SENSIBIL

Uleiul de Marula este originar din Africa, fiind extrem de bogat în antioxidanți. Este absorbit extraordinar de rapid în piele și nu lasă urmegrase. De aceea se pretează la orice tip de ten, fără probleme. Pătrunde în profunzimea stratului de piele și în hrănește, însă în același timp nu încarcă tenul, ci îl lasă să respire. Are proprietăți antimicrobiene, care îl fac ideal pentru tenul sensibil, care se irită ușor.

Uleiul de Marula are un rol important în protecția pielii, luptând împotriva radicalilor liberi și a tuturor factorilor externi care afectează tenul zi de zi. Totodată repară pielea, susține activitatea celulară, calmează iritațiile, roșeața pielii și chair previne apariția ridurilor.

Alege produse de îngrijire care conțin ulei de Marula! Fie că optezi pentru crema hidratantă, serum, sau loțiune, caută acest ulei de lista de ingrediente. Aceste produse îți vor infuza pielea cu nutrienți esențiali și o vor proteja pe tot parcursul zilei. Acest ulei îți va oferi toate beneficiile sale atât timp cât îl folosești în mod constant. Fie că alegi un produs care îl conține ca și ingredient sau fie că îl utilizezi ca atare, încearcă să nu renunți după câteva zile. Pentru ca efectele să fie observate este necesar să îl aplici cel puțin câteva săptămâni.

Având în vedere că acest ulei se absoare rapid, este esențial să îl întinzi repede pe o suprafața cât mai mare. Dacă folosești o cantitate mai mare de produs, riști să îți încarci tenul și să te alegi cu alte probleme. Asigură-te că ți-ai curățat fața în profunzime înainte de a aplica uleiul și masează-te foarte delicat cu degetul inelar, până ce acesta se absoarbe în piele.

Sursa foto: speakingbeautyuk.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top