Connect with us

Revistateo.ro

Masca de fata cu cacao - cea mai buna masca pe care ai utilizat-o pana acum

Cosmetica

Masca de fata cu cacao – cea mai buna masca pe care ai utilizat-o pana acum

Masca de fata cu cacao este poate cea mai buna masca pe care ai folosit-o pana in prezent. Este una dintre putinele solutii care functioneaza cu adevarat, intr-un mod rapid si foarte eficient. Contribuie din plin la regenerarea pielii, te ajuta sa indepartezi micile imperfectiuni si iti ofera un ten stralucitor, fin, care va atrage toate privirile celor din jur.

Cacaoa este cunoscuta pentru proprietatile sale benefice asupra organismului. Iata ca ea poate face minuni si pentru pielea ta. Nu uita insa, ca ai nevoie de cacao organica, de foarte buna calitate, daca iti doresti sa obtii cele mai bune rezultate. Aceasta hidrateaza pielea in profunzime si o protejeaza de radicalii liberi datorita continutului sau bogat in antioxidanti. Este ideala pentru persoanele care se confrunta cu o piele uscata, iritata sau plina de cosuri.

CITESTE SI: MASCA DE FATA CU PIPER SI MIERE TE SCAPA DE COSURI

CITESTE SI: DE CE SA TE SPELI PE FATA CU GIN TONIC

Pentru a prepara masca cu cacao ai nevoie de doar trei ingrediente: 2 linguri de iaurt proaspat, o lingurita de miere de albine si o lingura de cacao. Amesteca-le foarte bine si formeaza o pasta omogena. Intinde aceasta pasta pe toata fata, evitand zona ochilor. Las-o sa actioneze cel putin 20 de minute. Apeleaza la masca de fata cu cacao ori de cate ori iti simti fata obosita, uscata si deshidratata. Vei vedea ca pielea ta isi va reveni imediat ce te clatesti. Nici nu va fi nevoie sa aplici o alta crema hidratanta, ca in cazul celorlalte masti de fata.

Iaurtul si mierea de albine sunt ingrediente pe care le utilizeaza foarte multe femei in prepararea mastilor pentru ten. Mierea are proprietati antibacteriene si curata in profunzime, iar iaurtul hidrateaza si calmeaza pielea iritata si rosie.

Sursa foto: haydenscraftycorner.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top