Connect with us

Revistateo.ro

Exfoliant cu scorțișoară pentru o piele suplă și fină

Frumusete

Exfoliant cu scorțișoară pentru o piele suplă și fină

Acesta este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru a îndepărta celulele moarte și a curăța pielea în profunzime. Folosind acest exfoliant cel puțin o dată pe săptămână, pielea va deveni mai suplă, mai catifelată și va absoarbe antioxidanții necesari pentru a se apăra de acțiunea radicalilor liberi. Cafeina reduce aspectul neplăcut al vergeturilor și a celulitei, iar scorțișoara catifelează pielea și o curăță.

Aveți nevoie de:

– o lingură de cafea măcinată

– o lingură de zahăr

– o linguriță de scorțișoară

– o lingură de gel de aloe vera

– câteva picături de ulei de măsline

– ulei esențial (aroma ta favorită)

CITEȘTE ȘI: 4 MĂȘTI CU KIWI SUPER EFICIENTE

Cum trebuie să procedați:

Combinați ingredientele uscate cu gelul de aloe vera. Amestecați bine și formați o pastă groasă. Puteți folosi exfoliantul și în această formă, însă este recomandat să adăugați și ulei de măsline, alături de câteva picături de ulei esențial. Dacă aveți pielea grasă, este indicat să nu mai adăugați uleiul de măsline. Puteți opta și pentru ulei de cocos, însă trebuie să îl încălziți câteva minute înainte să îl adăugați langă toate celelalte ingrediente. Dacă simțiți nevoia de mai multă hidratare, puteți adăuga o linguriță de miere de albine.

Masați pielea timp de câteva minute, iar apoi clătiți cu apă caldă. Nu folosiți prea mult ulei de măsline, altfel va trebui să vă spălați cu gel de duș.

Gelul de aloe vera repară pielea și o hidratează în profunzime. Zahărul, alături de cafea, îndepărtează celulele moarte și lasă pielea mai fină, mai curată. Scorțișoara are proprietăți anti bacteriene, catifelează și protejează de acțiunea radicalilor liberi. Cafeaua vă ajută săscăpați de celulită și de vergeturi și este extrem de benefică pentru sănătatea pielii.

Nu folosiți acest exfoliant pe față. Nu îl aplicați mai des de 2 ori de săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top