Connect with us

Revistateo.ro

Uita de apa cu lamaie! Iata 3 bauturi pentru slabit mult mai eficiente

Cura de Slabire

3 bauturi pentru slabit eficiente! Detoxifică-te înainte de Sărbători!

Apa cu lamaie este extrem de populara, insa stiai ca exista si alte bauturi pentru slabit mult mai eficiente? Desi sucul de lamaie este bogat in vitamine si minerale si este o sursa bogata de antioxidanti, aceasta bautura poate avea si efecte adverse, mai ales la persoanele care au probleme cu stomacul. Aciditatea sucului de lamaie este foarte ridicata si dauneaza chiar si smaltului dintilor. Daca esti obisnuit sa bei apa cu lamaie zilnic, ar trebui sa compari efectele pozitive cu cele negative ale apei cu lamaie.

Exista si alte bauturi pentru slabit care intensifica metabolismul si te ajuta sa elimini toxinele din organism. Iata 3 dintre cele mai eficiente!

Ceaiul verde. Ceaiul verde contribuie la arderea grasimilor in mod rapid, ajuta la eliminarea toxinelor si a apei in exces care se acumuleaza deseori in corpul nostru. Este un remediu folosit inca din cele mai vechi timpuri. Tine cont de faptul ca ceaiul verde trebuie consumat ca atare, fara indulcitori, daca iti doresti efecte maxime. Evita suplimentele cu ceai verde pentru ca pot dauna ficatului si rinichilor.

Cafeaua. Cafeaua te energineaza in fiecare dimineata si te ajuta sa duci la bun sfarsit toate planurile. Sunt persoane care pur si simplu nu se pot da jos din pat fara cafea. Aceasta bautura este bogata in antioxidanti si are efect laxativ. Ajuta corpul sa arda calorii si te face sa te simti mult mai bine. Studii recente arata ca persoanele care consuma o ceasca mica de cafea inainte de antrenament au un randament mult mai bun.

Apa rece. Inlocuieste lamaia cu cateva cuburi de gheata si vei obtine cea mai buna bautura pentru slabit. Este metoda ideala sa te mentii la o greutate constanta si sa iti pui sangele in miscare. Atunci cand consumi cel putin 4 pahare de apa rece pe zi vei arde cu pana la 100 de calorii mai mult decat in mod normal.

Sursa foto: eatthis.com

CITESTE SI: BAUTURA IDEALA PENTRU PERSOANELE CARE VOR SA SLABEASCA

Aceasta este bautura ideala pentru toate persoanele care vor sa slabeasca si sa aiba un organism sanatos!

Daca esti un mare fan al fructelor, atunci aceasta bautura este cea potrivita pentru tine. Bananele reprezinta ingredientul principal al acestei bauturi.

Ele contin o cantitate mare de potasiu, un mineral esential pentru sistemul osos, pentru buna functionare a inimii si pentru o tensiune arteriala normala. Aceste fructe sunt o sursa grozava de energie, te ajuta sa elimini stresul mai rapid, sunt satioase si reduc pofta de dulce.

Combinate cu toate celelalte ingrediente, aceste fructe iti vor oferi toti nutrientii necesari pe parcursul zilei si te vor ajuta sa pierzi kilogramele in plus.

Metabolismul se intensifica si astfel arzi mai multe calorii. Atunci cand consumi acest shake este indicat sa ai o alimentatie sanatoasa. Evita grasimile, prajelile si mancarurile de tip fast food. Renunta la sucuri si dulciuri si axeaza-te pe alimente bogate in proteine si grasimi sanatoase.

Iata care sunt ingredientele necesare:

  • o banana bine coapta
  •  o portocala
  • o jumatate de cana de iaurt degresat
  • o lingura de ulei de cocos
  • un sfert dintr-o radacina de ghimbir, dat prin razatoare
  • doua linguri de seminte de in

Pune toate ingredientele intr-un blender si vei obtine bautura ideala in orice dieta. Semintele de in te vor ajuta sa ai o digestie mult mai buna, alaturi de uleiul de cocos. Portocala iti va oferi o mare parte din necesarul de vitamina C, antioxidant extrem de important. Iaurtul iti va asigura proteine si calciu, iar ghimbirul va imbunatati arderile si iti va intari sistemul imunitar.

Sursa foto: katzvapez.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top