Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Este mai buna decat botoxul. Masca pentru fata care te intinereste cu 10 ani

Fiecare femeie se teme de aparitia primului rid, iar pentru multe, este o adevarata tragedie atunci cand se intampla acest lucru.

Este de la sine inteles ca acest lucru trebuie evitat cat mai mult timp, insa bugetul nu le permite tuturor sa mearga la saloane specializate si sa cumpere produse  scumpe, insa, din fericire, nu trebuie sa apelezi la ele.

Secretul unei pieli frumoase  se afla la tine in bucatarie.

Daca te gandeai la o vizita la medicul estetician, ar fi bine sa iti pastrezi banii pentru altceva si sa incerci o masca pentru fata extrem de eficienta, care te va ajuta sa stergi de pe chip 10 ani, sa pari mai tanara si sa iti intinda ridurile pe masura ce o folosesti.

Nu mai trebuie sa visezi la injectii cu botox, caci remediul cel mai bun se afla la tine acasa si poti incepe sa il aplici chiar din aceasta seara.

Dermatologii nu isi pot explica asta! Masca pentru ten care opreste anii in loc
Iata de ce ai nevoie:

  1. ½ lingurita de zeama de  lamaie
  2. ½ lingurita de ulei de cocos
  3. Un albus de ou.

Separa albusul de galbenus, pune albusul intr-un bol si amesteca-l cu o furculita sau cu un tel pana cand face o spuma densa. Mai apoi, adauga uleiul de cocos si zeama de lamaie si continua sa le amesteci bine, pana se obtine o compozitie uniforma.

Spala-ti temeinic fata, sterge-o bine cu un prosop curat, iar apoi aplica masca pe fata. Daca vrei sa aplici si pe decolteu, atunci mareste cantitatea ingredientelor. Poti folosi o pensula sau chiar cu degetele, daca iti este mai uspr.

Lasa masca sa actioneze timp de 15 minute si clateste-o cu apa calduta. Pentru un efect si mai bun, poti incerca sa aplici pe ten ceai de musetel in fiecare seara.

Repeta aceasta procedura in fiecare saptamana si vei observa inca din prima saptamana  de folosire ca ridurile vor incepe sa dispara, iar chipul va fi mai luminos si mai suplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top