Connect with us

Revistateo.ro

De ce să foloseşti produse de îngrijire a pielii sub formă de gel

Cosmetica

De ce să foloseşti produse de îngrijire a pielii sub formă de gel

Produsele se îngrijire a pielii sub formă de gel sunt extrem de benefice pentru tenul tău. Iată de ce ar trebui să le foloseşti în fiecare zi!

Modul în care îţi îngrijeşti pielea feţei decide calitatea acesteia şi aspectul pe care îl are. O piele bine îngrijită este elastică, luminoasă, cu un aspect sănătos. Deşi sună foarte simplu, de cele mai multe ori este extrem de greu să găseşti produse care să se plieze în mod ideal pe nevoie pielii tale. Deşi încerci o mulţime de cosmetice, nu întotdeauna obţii rezultatele dorite.

CITESTE SI: SFATURI DE MACHIAJ PENTRU PERSOANELE CU ROZACEE

O nouă tendinţă în materie de îngrijirea pielii este utilizarea produselor sub formă de gel. Deşi pentru unele persoane pot părea dificil de utilizat, specialiştii spun că acestea sunt cele mai indicate produse, indiferent de tipul de piele pe care îl ai. Principalul avantaj este că vei obţine mult mai multă hidratare decât cu ajutorul unor formule de cremă. Gelul se absoarbe mai lent în piele şi astfel hidratarea este de lungă durată. Cu toate acestea, nu vor rămâne pe faţa ta urme uleioase, aşa cum se întâmplă atunci când foloseşti o cremă grasă.

Majoritatea produselor de îngrijire a pielii care se găsesc sub forma unui gel, sunt compuse din ingrediente uşoare, care nu afectează pielea pe timp îndelungat. Cele mai multe dintre aceste ingrediente satisfac atât nevoile tenului gras, cât şi pe cele ale tenului uscat. Chiar dacă unele produse de acest gen sunt mai dense decât consideri că ar trebui, vei observa încă de la prima utilizare că infuzează pielea cu nutrienţi importanţi de care aceasta are nevoie zilnic.

Cosmeticele sunt formă de gel reprezintă baza ideală pentru machiaj. Nu încarcă faţa, iar fondul de ten aderă extrem de bine la ele. Machiajul tău se va menţine proaspăt pe tot parcursul zilei.

Sursa foto: dogsanddresses.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top