Connect with us

Revistateo.ro

Este frumoasă, arată bine, este model, dar cu toate acestea a fost concediată de o renumită companie de cosmetice. Ce este în neregulă cu ea.

Inedit

Acest model a fost concediat de o renumită companie de cosmetice. Îți dai seama ce e în neregulă cu ea?

Modelul din imagine a fost concediat de o renumită firmă de cosmetice. Este frumoasă, atrăgătoare, dar cu toate acestea a fost concediată.

Numele ei este Munroe Bergdorf și este transsexual. La începutul săptămânii, se bucura de un contract cu celebra firma de cosmetice. Dar fericirea și reușita de a deveni primul transsexual care lucrează cu o companie mare nu a durat. Munroe Bergdorf a fost concediată.

De ce a fost concediat acest model

Modelul acesta a fost concediat din cauza postărilor pe contul de socializare. Mai exact, aceasta a scris pe contul ei de Facebook că toți oamenii albi sunt rasiști. Compania a aflat acest lucru și a anunțat că va inceta colaborarea cu modelul Munroe Bergdorf.

„Sincer, nu am energia necesară pentru a vorbi despre violența rasială a oamenilor albi. Da, a tuturor oamenilor albi. Pentru că mulți dintre voi nu vă dați seama sau refuzați să recunoașteți ca existenta, privilegiul și succesul vostru se datorează pe spatele, sângele și moartea oamenilor de culoare. Întreaga voastra existenta e imbibata in rasism. De la micro-agresiuni pana la terorism, voi ati construit schitele pentru aceste orori.”, s-a exprimat modelul transsexual Munroe Bergdorf pe Facebook.

Compania de renume a emis un comunicat de presă în care susține că vorbele angajatei lor nu se potrivesc cu valorile companiei.

„(…) susține diversitatea si toleranta catre toti oamenii, indiferent de rasa, istorie, trecut, sex sau religie. Campania este o reprezentare a acestor lucruri si ne mandrim cu diversitatea de ambasadori care ne reprezinta.

Consideram ca toate comentariile modelului Munroe Bergdorf nu se potrivesc cu valorile noastre. Din aceste motive, suntem nevoiti sa renuntam la colaborarea cu ea. Ramanem in continuare pe celebrarea diversitatii si a ruperii acestor bariere in frumusete.”, se arata in comunicatul emis de firma de cosmetice, informeaza yahoo.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top