Connect with us

Revistateo.ro

De ce ar trebui sa iei o pauza de la machiaj

Frumusete

De ce ar trebui sa iei o pauza de la machiaj

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa iei o pauza de la machiaj!

Machiajul te face sa te simti mai sigura pe tine, sa arati mai bine si sa fii pregatita pentru orice eveniment din viata ta, in orice moment. Totusi, daca obisnuiesti sa apelezi zilnic la machiaj ar trebui sa stii ca o pauza din cand in cand nu strica. Iata care sunt motivele!

1. De fiecare data cand vei primi un compliment vei sti ca acesta este intr-adevar despre cum arati nu, nu despre cat de bine te-ai machiat. De multe ori machiajul te schimba foarte mult si poate duce lumea in eroare. Atunci cand nu il porti, vei sti ca cei din jur te apreciaza pentru pielea ta fina, genele tale lungi sau buzele pline.

CITESTE SI: 5 CAUZE CIUDATE PENTRU CARE ITI APAR COSURI

CITESTE SI: 8 MITURI DESPRE INGRIJIREA PARULUI

2. Vei economisi foarte mult timp. Spre exemplu, nu vei mai pierde 15-20 de minute in fiecare dimineata si nu va mai fi nevoie sa iti reimprospatezi machiajul ori de cate ori este nevoie. Astfel vei scapa de cateva griji in plus si vei putea dormi mai mult.

3. Tenul tau va fi mai curat. Atunci cand lasi pielea sa respire indepartezi principala sursa de aparitie a cosurilor. Produsele de machiaj incarca foarte mult tenul si favorizeaza acumularea de bacterii. In acest mod, persoanele cu fata sensibila vor avea parte de mici iritatii, cosuri si pete. Ofera-i pielii tale o pauza!

4. Eviti petele. In sfarsit vei putea sa razi si sa plangi fara sa iti faci griji ca machiajul curge. Vei scapa de petele de pe haine si nu va mai trebuie sa te demachiezi in fiecare seara atat de agresiv. O simpla curatare rapida a fetei va fi suficienta de acum.

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top