Connect with us

Revistateo.ro

Ce se întâmplă dacă lipești bandă adezivă în colțul ochilor

Machiaj

Ce se întâmplă dacă lipești bandă adezivă în colțul ochilor

Tu știi ce se întâmplă dacă lipești bandă adezivă în colțul ochilor? Ei bine, etse un truc pe care ai putea să îl încerci și tu. Iar dacă vei fi mulțumită de rezultate, cu siguranță le vei recomanda și prieteietenelor tale acest truc de machiaj. Află detaliile din rândurile de mai jos.

Lipește bandă adezivă în colțul ochilor și vei vedea rezultatele uimitoare

Fiecare femeie își dorește să arate impecabil. Tocmai de aceea, apelează la diferite trucuri de înfrumusețare. Machiajul este foarte important. Însă, trebuie realizat cu atenție, astfel încât la final să obții rezultatele dorite.

Pentru a realiza machiajul perfect, ai putea apela la mici trucuri. Astfel te asiguri că vei folosi o tehnică bună, ce te va ajuta de fiecare dată să ai machiajul pe care ți-l dorești.

Așadar, ce se întâmplă dacă lipești bandă adezivă în colțul ochilor? Iată cum te poate ajuta trucul acesta. Ia o bucată de bandă adezivă. Trebuie să tai câțiva centimetri. Apoi lipește-o cu atenție în colțul exterior al ochiului. Apoi va fi foarte ușor să te machiezi. Vei putea realiza un machiaj deosebit cat eyes ori smokey eyes.

CITEȘTE ȘI: Pune un pahar de bere in baie. DUPA CE VEZI CE SE INTAMPLA, vei face asta mereu!

CITEȘTE ȘI: Fa asta o data pe saptamana si vei avea un ten mai tanar cu 10 ani

CITEȘTE ȘI: Tratamente faciale pentru noapte

În plus, trucul acesta te va ajuta și să trasezi linii cu tușul sau cu dermatograful. Astfel te vei asigura că vei arăta fenomenal.

În continuare, puteți proceda așa cum considerați că este mai bine. Folosiți machiajul care vă caracteriează și vă scoate în evidență culoarea ochilor și trăsăturile faciale. După ce ai aplicat tușul sau dermatograful, poți aplica și fard dacă îți dorești.

Așadar, poți încerca și tu acest truc. Astfel vei avea un machiaj frumos, așa cum îți dorești. Este un truc pe care îl poți recomanda și prietenelor tale. Cu siguranță veți vedea diferența la final. Machiajul vostru nu are cum să treacă neobservat. Așa cum ai văzu mai sus, este foarte simplu să aplici tușul sau creionul dermatograf.

Sursă foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top