Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca pui un ou fiert pe fata

Machiaj

Ce se intampla daca pui un ou fiert pe fata – VIDEO

Esther Gbudje (nu va chinuiti sa pronuntati numele de familie, nu ne-a iesit nici noua) este un make-up artist de mare succes in strainatate. Femeia in varsta de 40 de ani stie cateva trucuri de frumusete pe care le recomanda tuturor.

Te-ai gandit vreodata ca te-ai putea folosi de un ou fiert cand te machiezi? Ea a facut-o si le-a aratat si urmaritorilor ei de pe retelele de socializare ce minuni se pot face cu un ou.

Make-up artistul a postat un videoclip pe net in care se joaca cu un ou fiert tare. Oul este folosit pentru a intinde mai bine ca orice pensula fondul de ten pe fata, scriu cei de la Daily Mail.

Ce se intampla daca pui un ou fiert pe fata

Esther a fost atat de incantata de aceasta descoperire incat a facut un videoclip amuzant in care trebuie sa aleaga intre un burete, o pensula de machiaj si un ou fiert. Oul fiert tare nu lase urme pe fata si corectorul se imbina perfect cu ajutorul albusului mai moale decat orice burete special.

CITESTE SI: Cum sa te machiezi ca Adriana Lima

IMAGINI WOW: Iluzie optică cu ajutorul machiajului

„Este foarte fin si nu absoarbe din produsele cosmetice cum ar face o pensula sau un buretel. Ai nevoie de o cantitate mai mica de produs si economisesti si bani. Totul s-a asezat bine pe tenul meu si mi-a dat un aspect uniform, fix ce imi doream”, a spus Esther, scrie Daily Mail.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top