Connect with us

Revistateo.ro

Poți pune și tu pudră pentru bebeluși pe gene înainte de a aplica rimelul. Află ce se întâmplă dacă vei face lucrul acesta.

Machiaj

Pune pudră pentru bebeluși pe gene înainte de a aplica rimelul. Trucul este genial!

Poate cunoști deja anumite trucuri de înfrumusețare. Multe femei apelează la ele pentru a arăta bine în fiecare zi. Iată ce se va întâmpla dacă vei pune pudră pentru bebeluși pe gene înainte de a aplica rimelul. Este un truc genial care te va ajuta mai mult decât îți imaginezi. Află mai multe detalii din rândurile de mai jos.

Pune pudră pentru bebeluși pe gene înainte de a aplica rimelul. Trucul este genial!

Pentru a-ți pune în valoare trăsăturile faciale nu este obligatoriu să dai foarte mulți bani pe produsele de înfrumusețare. Poți foarte ușor să recurgi la anumite trucuri de înfrumusețare care dau rezultate imediat. Spre exemplu, pentru ca genele tale să pară mai lungi și mai bogate, ai putea aplica pe ele pudră pentru bebeluși.

Tot ce trebuie să faci este să aplici rimelul așa cum procedezi de fiecare dată. Numai că, după aceea, este ideal să pui pe gene pudra. Pentru asta poți folosi un bețișor pentru urechi. Când genele sunt acoperite bine, treci la pasul următor. Aplică un alt strat de rimel.

CITEȘTE ȘI: Cum se aplica rimelul corect, pentru a avea niste gene irezistibile

CITEȘTE ȘI: A mers la salon pentru a-si pune gene false. La scurt timp a avut parte de un soc

Asta este tot ceea ce trebuie să faci pentru ca genele tale să capete volum. Este simplu, eficient și ieftin. Astfel te vei asigura că vei arăta bine în fiecare zi, fără a cheltui sume fabuloase pe diferite produse de înfrumusețare sau pe tratamente sau alte trucuri mai costisitoare.

Înceară și tu acest truc data viitoare când vei aplica rimelul și vei vedea diferența. Nu trebuie decât să urmezi câțiva pași simpli care te vor ajuta de acum înainte. Dacă până acum nu știai cum să îți faci genele mai frumoase și mai bogate, cu ajutorul acestui truc poți face asta de acum înainte.

1 Comment

1 Comment

  1. Adina

    2017-07-12T13:21:04+03:00 at 2017-07-12T13:21:04+03:00

    Un rimel bun e si Up de la orphica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top