Connect with us

Revistateo.ro

Cristian Țopescu a ajuns de urgență la spital

Stirile zilei

Cristian Țopescu a ajuns de urgență la spital

Cristian Țopescu, fost comentator sportiv, a ajuns de urgență la spital. Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al unității sanitare la care a ajuns jurnalistul, a declarat pentru MEDIAFAX că fostul comentator nu este într- stare prea bună.

„În acest moment, este la UPU (Unitatea de Primiri Urgenţe – n.r.), este evaluat, nu are încă un diagnostic. Dumnealui va fi supus mai multor investigaţii, iar ceea ce pot spune este că nu se află într-o stare prea bună”, a fost explicația adusă de purtătorul de cuvânt al spitalului la care a ajuns Cristian Țopescu.

Cristian Țopescu suferă de mai multe afecțiuni. Printre acestea se numără și diabetul. Fostul comentator sportiv are 81 de ani. A fost ales senator de București după alegerile parlamentare din data de 30 noiembrie 2008.

Draga Olteanu Matei, internată de urgență la spital

Îndrăgita actriță Draga Olteanu Matei a fost internată de urgență la spital. Din primele surse, doamna filmului românesc de comedie are serioase probleme de sănătate.

S-a spus că ar suferi de o pancreatită, însă informația nu a fost confirmată de nimeni până acum. Draga Olteanu Matei ar avea probleme la ficat. Unele probleme de sănătate s-au acutizat pe fondul vârstei înaintate, anunță Realitatea TV.

Starea actriței este în curs de ameliorare și va mai rămâne încă două zile internată în spital, mai spune postul de știri.

CITEȘTE ȘI: Cântăreață de muzică populară la spital, în comă

CITEȘTE ȘI: Draga Olteanu Matei, internată de urgență la spital

Draga Olteanu, o carieră de invidiat
Draga Olteanu Matei a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”, in 1956, iar in luna septembrie a aceluiasi an a debutat in piesa „Ziaristii”, Alexandru Mirodan.

De-a lungul carierei sale a jucat in diferite piese de teatru. „Coana Chirita” dupa Alecsandri, pentru care a scris si un scenariu de film in doua serii (Coana Chirita – 1986 si Chirita la Iasi 1987), „Gaitele” de Kiritescu (1977), „Caruta cu paie” de Mircea Stefanescu.

Merita mentionate si „Hagi Tudose” de Barbu Stefanescu Delavrancea, „Domnisoara Nastasia” de… CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Sursă foto: MEDIAFAX

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top