Connect with us

Revistateo.ro

Mircea Radu, dezvăluiri despre Cristian Țopescu

Star

Mircea Radu, dezvăluiri despre Cristian Țopescu

Mircea Radu a dezvăluit răspunsul dat de Cristian Țopescu atunci când a fost întrebat de ce nu conduce TVR. A povestit o întâmplare din anul 2012. Atunci, Mircea Radu l-a întrebat pe regretatul prezentator sportiv de ce nu conduce postul de televiziune. Află răspunsul incredibil dat de Cristian Țopescu.

Mircea Radu a făcut dezvăluiri despre Cristian Țopescu

Mircea Radu a vorbit despre o conversație avută cu Cristian Țopescu în anul 2012. L-a întrebat de ce nu se află la conducerea postului TVR și a primit un răspuns simplu. Iată despre ce este vorba.

“După ce i-am făcut fotografia asta, la sfârșitul verii lui 2012, am intrat amândoi într-un pub chiar vizavi de casa unde locuia. Am discutat despre pasiunea noastră, televiziunea, și a băut o bere… Când am prins momentul l-am întrebat ceva ce-mi ardea mintea.

”Știți ce ar trebui făcut, aveți experiență, sunteți respectat; mai mult, sunteți iubit… De ce nu conduceți dumneavoastră TVR?”

Mi-a zâmbit apoi a rotit ușor paharul. L-a ridicat, l-a dus la gură și în timp ce bea mă privea pe deasupra spumei. Ochii lui încercau să îmi dea răspunsul. Apoi a așezat paharul pe biscuitele de carton și a schimbat subiectul.

După ani de zile de la momentul ăsta, am fost amândoi invitați la o emisiune. În culise, i-am reamintit scena și i-am pus aceeiași întrebare: ”De ce nu conduceți dumneavoastră TVR?”

Și mi-a zis: ”Pentru că TVR-ul de acum nu are nimic în comun cu televiziunea pe care o știu eu”

Mulțumesc pentru tot, domnule Cristian Țopescu”, a scris Mircea Radu pe pagina sa de Facebook. De asemenea, a postat și o imagine în care apare îndrăgitul comentator sportiv.

Mesajul postat de Andreea Marin după dispariția lui Cristian Țopescu

Comentatorul sportiv Cristian Țopescu s-a stins din viață la 81 de ani. A fost un mentor pentru mulți, printre care și Andreea Marin. Vedeta a postat un mesaj emoționant după ce a aflat că s-a stins Cristian Țopescu.

Vestea că s-a stins Cristian Țopescu i-a îndurerat pe mulți români. Andreea Marin a scris un mesaj emoționant pe contul său de pe o rețea de scoializare. A vorbit despre fostul comentator sportiv. Mai jos vei găsi rândurile scrise de vedetă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top