Connect with us

Revistateo.ro

Gigi Becali, despre Cristian Țopescu: „Așa ceva nu se mai naște...”

Stiri

Gigi Becali, despre Cristian Țopescu: „Așa ceva nu se mai naște…”

Gigi Becali este extrem de îndurerat după ce a aflat că cel mai cunoscut comentator sportiv din România, Cristian Țopescu, a plecat dintre noi.

Patronul echipei FCSB s-a dus să îi aducă un ultim omagiu lui Cristian Țopescu la Studioul TVR, acolo unde a fost depus de către familie.

Gigi Becali a spus câteva cuvinte absolut sfâșietoare și pline de emoție la adresa personalității din lumea sportului.

„Era om prea bun și atunci toți oamenii vin să-l ducă pe ultimul drum. Vizavi de el, de Nea Cristi, eu care nu eram așa un mare microbist și n-am fost un fanatic de fotbal, dar el avea un har de la Dumnezeu. În momentul când marca golul sau trăiai mai mult emoția lui decât golul sau decât reușita. Îmi aduc aminte că tata pupa televizorul și se uita pentru că știa că o să comenteze Cristian Țopescu. Așa ceva nu se mai naște.” , a declarat Gigi Becali, la Antena Stars.

Cristian Țopescu, cel mai cunoscut comentator sportiv român, s-a stins din viață la vârsta de 81 ani, pe data de 15 mai. Acesta fusese internat pe data de 8 mai din cauza unor probleme de sănătate.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias a făcut pe 15 anunțul trist:

„Domnul Cristian George Țopescu în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice.

Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Negoiță Silvius.

Cristian Țopescu va fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare

Cei care vor să îl conducă pe ultimul drum pe marele comentator o pot face vineri, la ora 11. Cristian Țopescu va fi înmormântat cu onoruri militare la spitalul Ghencea Militar.

Foto: captură TV / Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top