Connect with us

Revistateo.ro

Tudor Chirilă, dezvăluiri despre Cristian Țopescu: „Fără să vrea, a făcut...”

Staruri

Tudor Chirilă, dezvăluiri despre Cristian Țopescu: „Fără să vrea, a făcut…”

La două săptămâni de când a plecat dintre noi Cristian Țopescu, Tudor Chirilă a vorbit despre regretatul comentator de sport, Tudor Chirilă a postat, pe contul personal de socializare, un mesaj prin intermediul căruia a dezvăluit amănunte mai puțin știute despre jurnalist și despre situația politică din România.

Fără să vrea, înainte să plece Cristian Țopescu a făcut o radiografie esențială a situației României postdecembriste. Discutând despre felul în care el a fost interzis de pe postul național, Țopescu a spus că Elena Ceaușescu a fost dezinformată de prim-ministrul de pe atunci, Constantin Dăscălescu, care a înțeles sugestia lui Țopescu vizavi de plecarea fotbaliștilor tineri ca pe un îndemn la adresa generației tinere în general.

Citește și: Gigi Becali, despre Cristian Țopescu: „Așa ceva nu se mai naște…”

Și aici vine cheia: Țopescu a spus că a aflat de această dezinformare după Revolutie, de la fostul șef de cabinet al lui Dăscălescu care, atenție, îi era coleg în Parlament.

Citește și: Cosmin Cernat, îndurerat de plecarea în cealaltă lume a lui Cristian Țopescu: „Dumnezeu să-l odihnească”

Iată unul din cele mai simple exemple ca Revoluția nu a fost altceva decât preluarea puterii de către eșaloanele doi și trei. Ce trăim astăzi este doar rezultatul politicilor acestor eșaloane care au avut grijă în toți acesti ani să-și aservească țara în diverse feluri, fie că e vorba de privatizari frauduloase, instaurarea șpăgii ca formă supremă de corupție sau modificarea legislației de așa manieră încât să folosească doar mafiei politice”, a scris Tudor Chirilă pe contul de socializare.

Tatăl lui Tudor Chirilă a fost unul dintre cei mai buni jurnaliști de sport din România

Pe Tudor Chirilă și pe Cristian Țopescu îi lega o prietenie veche, mai ales că tatăl lui Tudor, Ioan, a fost, la rândul său, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi din România.

Pe 15 mai, Cristian Țopescu s-a stins la Spitalul Elias din București, în urma unui stop cardiorespirator. Medicii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze pe îndrăgitul comentator.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top