Connect with us

Revistateo.ro

Cosmin Cernat, îndurerat de plecarea în cealaltă lume a lui Cristian Țopescu: „Dumnezeu să-l odihnească”

Staruri

Cosmin Cernat, îndurerat de plecarea în cealaltă lume a lui Cristian Țopescu: „Dumnezeu să-l odihnească”

Cosmin Cernat, realizatorul emisiunii Exatlon de la Kanal D, a primit cu durere în suflet vestea morții comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

Acesta a transmis un mesaj de condoleanțe și numai gânduri bune pentru familia și cei care l-au cunoscut pe Cristian Țopescu.

„In ultimii ani, multi actori dragi mie, multe personalitati ale culturii romane au disparut. Cum nu vorbesc despre ei la trecut, nu o sa o fac nici despre Cristian Topescu.

Primele mele ganduri se indreapta catre copiii lui si catre familia lui, pentru ca o asemenea pierdere este a naibii de greu de suportat si de dus.

„Îți trebuie har ca să ajungi la inimile oamenilor”

Mai vreau sa spun doar ca a avut har de la Dumnezeu, ca oricat de mult te-ai pregati, oricat de mult te-ai documenta, oricat de mult ai studia, iti trebuie acel har ca sa ajungi in casele, in inimile si in sufletele oamenilor.

Am spus-o in cateva randuri, ca din punctul meu de vedere, comentariul sportiv e o stare de spirit, comentariul sportiv inseamna pur si simplu sa traiesti alaturi de sportivi.

CITESTE SI: Mesajul postat de Andreea Marin după dispariția lui Cristian Țopescu

Nadia Comăneci și Ovidiu Ioanițoaia, mesaje de condoleanțe pentru familia lui Cristian Țopescu

Asta a facut Cristian Topescu si inchei indemnand la discretie, asa cum el ne indemna pe noi toti mereu. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, transmite Cosmin Cernat, notează wowbiz.ro.

„Domnul Cristian George Topescu, in varsta de 81 de ani, s-a internat marti, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare grava in contextul acutizarii unor afectiuni cronice.

Pe perioada internarii, a beneficiat de monitorizare stricta si tratament in sectia de Terapie Intensiva. Decedeaza azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, au declarat medicii de la Spitalul Elias din București.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top