Connect with us

Revistateo.ro

Unghii conturate / foto: Shutterstock.com

Frumusete

Conturul unghiilor – noua moda care face ravagii printre femei

Ai auzit deja de conturul obrajilor, al abdomenului, al fundului si al gatului, iar multe femei au ajuns deja mai departe si si-au dorit ca sanii lor sa para mai mari si mai fermi, asa ca au apelat la aceasta tehnica.

Utilizata excesiv dupa ce Kim Kardashian a dezvaluit secretul machiajului sau mereu pus la punct, conturarea fetei a ajuns la un alt nivel, iar ultima tendinta este conturarea unghiilor.

Da, ai auzit bine, iar rezultatele fac furori printre reprezentantele sexului frumos care pot astfel sa ii pacaleasca subtil pe cei care le admira manichiura.

Unghii conturate / foto: Instagram

Unghii conturate / foto: Instagram

“Este un lucru pe care obisnuiam sa il fac atunci cand eram tanara. Cand cresteam, eu si prietenele mele evitam sa ajungem cu oja pana la marginile exterioare ale unghiei pentru ca acestea sa para mai lungi si mai frumoase”, a spus o manichiurista pentru cosmopolitan.com.

Metoda este una extrem de simpla si poate fi utilizata de orice are unghiile inguste. Nu ai nevoie decat de un base coat incolor pe care sa il folosesti pe intreaga suprafata a unghiei, iar apoi sa te dai cu oja pe care ti-o doresti si sa eviti marginile, pana vei obtine acel efect de contouring.

Unghii / foto: Shutterstock.com

Unghii / foto: Instagram.com

Dupa ce oja s-a uscat, aplica un top coat pe deasupra, preferabil semi-mat, pentru un efect spectaculos, cu care vei uimi pe toata lumea.

Unghii / foto: Instagram

Unghii / foto: Instagram

Aceasta tehnica a fost deja folosita si in prezentarile de moda. Desi arata bine orice nuanta pe unghie, pentru un efect spectaculos, poti incerca nuante inchise la culoare, precum negru, albastru sau maron.

“Aceasta tehnica nu doar ca arata grozav, dar si creeaza iluzia unor unghii mai lungi si este foarte usor sa le faci pentru ca nu ai nevoie decat de o pensula si de o oja”, a mai spus manichiurista.

Daca vrei un efect si mai dramatic, poti incerca in loc de base coat incolor unul deschis la culoare, iar apoi sa folosesti o nuanta mai inchisa pe mijloc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top