Connect with us

Revistateo.ro

Collazen-garantia-sanatatii-si-frumusetii

Frumusete

Collazen+, garantia sanatatii si frumusetii

Oamenii de stiinta ar spune ca sanatatea … Femeile ar spune ca frumusetea … Barbatii ar prefera, probabil, tineretea …
Dar daca ar exista o solutie pentru toate acestea?

O echipa de biochimisti de la compania franceza ROUSSELON SAS si-a propus sa creeze o gama de produse revolutionare, pe baza de colagen, care sa ofere toate acestea: sanatate, tinerete si frumusete.

CollaZen+ se bazeaza pe o combinatie revolutionara de ingrediente anti-imbatranire si este un amestec de colagen de origine marina si suplimente alimentare selecte, ce contine o compozitie unica de extract de peste Tilapia pentru o absorbtie ridicata si bio-disponibilitate. Aceasta compozitie contribuie la functionarea normala a oaselor, cartilajelor si ligamentelor, la optimizarea functiei articulatiilor si la imbunatatirea sanatatii si stralucirii parului si unghiilor.

Mai mult, hidrateaza intensiv pielea, prevenind aparitia ridurilor fine, dar actionand eficient si pentru ameliorarea ridurilor profunde, rezultatul fiind un spectaculos aspect tineresc al pielii.

collazen1

Componenta principala este colagen CollaZen, materia prima sub marca comerciala PEPTAN TM, care include toate proprietatile spectaculoase ale colagenului, oferind nu numai suplimentul de consum, ci constituind, in sine, o gama completa de produse.

CollaZen+ este un supliment dietetic grecesc de baut, imbogatit cu o formula unica integrata compusa dintr-un mix de sapte ingrediente, cu rezultate reale in sanatatea articulatiilor.
Crema de fata hidratanta cu acid hialuronic ofera hidratare intensa si imediata pielii fetei, avand si rol de vindecare rapida a ranilor superficiale.

Prima crema greceasca cu colagen hidrolizat pentru regenerare profunda, cu rezultate rapide si efecte pe termen lung, este cea mai buna alegere pentru ameliorarea cicatricelor.

13415564_1821771664717464_8452430904382260072_o

Samponul regenerant cu colagen si biotina este alegerea ideala impotriva caderii parului si a aparitiei premature a firelor albe.

Gelul cu colagen pentru ochi reduce ridurile fine si cearcanele.

Vitamina C este unul dintre cei mai puternici antioxidanti care contribuie la functionarea regulata a sistemului imunitar si a celui nervos, precum si la protejarea celulelor.

Vitamina D3 poate duce la reducerea cu 30%-70% a posibilitatii aparitiei a 17 tipuri de cancer, in functie de fiecare caz in parte. In plus, are un beneficiu unic pentru bolile de inima, contribuie la absorbtia normala a calciului si a fosforului si la mentinerea starii fiziologice a oaselor, muschilor si dintilor (dezvoltarea in perioada adolescentei, menopauza, osteoporoza).

Hippocrate spunea: „Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea”.

Pretuiti-va sanatatea! Tineretea si frumusetea va vor insoti mult timp!

www.collazen.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top