Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

4 lucruri pe care un bărbat le caută la tine

Femeile și bărbații caută anumite lucruri la sexul opus, însă nu toți vor recunoaște asta. Iată 4 lucruri pe care bărbații le caută la femei.

Fiecare bărbat caută aceste 4 lucruri la o femeie:

1. INTELIGENȚA. Un bărbat va fi întotdeauna confortabil lângă o femeie deșteaptă, chiar dacă el o face pe istețul de cele mai multe ori. Încă persistă ideea că bărbatul trebuie să fie stâlpul familiei și el cântă în relație, însă totul e aparent. Atunci când doi oameni se împreunează, lucrurile se schimbă în funcție de temperamentul fiecăruia.

2. UN CORP FIZIC ATRACTIV. Știm, e superficial, dar adevărul este că întotdeauna un trup sexy va vinde mai bine și va capta mai ușor atenția. Un fizic atrăgător nu înseamnă neapărat sâni mari, fund de braziliancă sau buze imense, ci acel touch special, acel ceva care face o femeie specială.

3. ÎNCREDEREA ÎN SINE. Oricât de protectori ar fi, bărbaților nu le plac plângăcioasele. Bărbații cresc cu imaginea figurii mamei lor, iar pentru majoritatea, având în vedere că sunt mai apropiați de mame, femeile trebuie să fie puternice, să lupte și să nu se lase bătute niciodată.

4. AERUL MISTERIOS. Bărbaților nu le plac femeile care sunt ca niște cărți deschise. Ei preferă o femeie cu un aer misterios în locul uneia care își spune povestea vieții de la prima întâlnire.

Mai mult, aceștia sunt tentați și sunt mai ahtiați după astfel de femei și pentru că trebuie să facă eforturi pentru a le cuceri, pentru a afla ce gândesc cu adevărat, cine sunt ele de fapt, cum pot ajunge la inimile lor. Bărbaților le place să vâneze, să descopere, să simtă că a meritat tot efortul pentru o femeie.

CITESTE SI: Ce înseamnă dacă un bărbat te sărută pe frunte la prima întâlnire

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top