Connect with us

Revistateo.ro

Greșelile pe care trebuie să le eviți în prima lună de relație

Cuplu

Greșelile pe care trebuie să le eviți în prima lună de relație

Prima lună de relație este perioada de care amândoi o să vă amintiți cu drag peste timp. Însă, dacă faci anumite greșeli, s-ar putea ca relația să se încheie mai ușor decât ai crede. Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să le eviți dacă nu vrei ca el să plece mâncând pământul.

Chiar dacă simți că el este o persoană specială și te vezi alături de el pe viitor, iată care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le faci sub nicio formă.

Citește și: Semnele care prevestesc sfârșitul relației. Al doilea trebuie să îți dea de gândit

1. În primul rând, nu te grăbi să îi spui că îl iubești. Chiar dacă poate fi dragoste la prima vedere, nu te grăbi să îți declari sentimentele. Lasă să treacă un timp și să cimentați relația și sentimentele și apoi spune-i ce simți pentru el. Dacă el va face aceste declarații și tu simți același lucru, spune-i acest lucru. Altfel, fii precaută.

2. Nu vă faceți planuri pentru viitorul îndepărtat. Acest lucru l-ar putea speria, mai ales dacă nu a mai avut relații serioase. Este timp pentru toate și cele mai bune planuri sunt cele pentru viitorul apropiat. Niște ieșiri în parc, la film sau la restaurant sunt motive bune ca să vă cunoașteți.

Citește și: Lucrul pe care femeile nu îl pot ierta într-o relație

3. Nu îl obliga să meargă cu tine la evenimente ale familiei tale, dacă sunteți la început de drum. Dacă nici măcar voi doi nu vă cunoașteți prea bine, nu îl expune familiei tale, pentru că s-ar putea simți inconfortabil. Lăsați-vă timp înainte să faceți acest lucru, să treacă măcar câteva luni.

Nu îi vorbi despre foștii tăi parteneri

4. Nu începe din prima lună să vorbiți despre nunta voastră. Chiar dacă sunteți două persoane mature, nu grăbiți lucrurile și nu începe să bați apropouri despre inele de logodnă și locuri unde vă puteți căsători.

5. Nu vă cumpărați lucruri importante împreună. În primul rând, dacă relația nu merge, va fi destul de stânjenitor să împărțiți acel lucru. Nu vă luați un animal împreună sau altceva foarte important. E timp pentru astfel de achiziții mai târziu.

6. Cea mai mare greșeală pe care multe femei o fac este să vorbească despre foștii parteneri. În afară de faptul că ai încheiat o relație, nu trebuie ca actualul partener să știe exact cu câți bărbați ai fost până acum și de ce v-ați despărțit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top