Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să știe femeile care au împlinit 30 de ani

Stil de viata

Ce trebuie să știe femeile care au împlinit 30 de ani

Vârsta de 30 de ani are o simbolistică importantă. 30 este pragul cel mai critic în opinia multor psihologi, deși unii spun că adevărata maturizare vine abia la 40 de ani.

Despre vârsta de 30 de ani, schimbarea prefixului s-au scris atâtea de-a lungul decadelor. Este momentul să îți spunem câteva sfaturi practice de care e bine să ții cont ca femeie dacă ai depășit această vârstă.

Ce trebuie să știi dacă ai peste 30 de ani:

1. Schimbă produsele de machiaje. Înlocuiește-le cu unele mai scumpe și mai calitative. Produsele ieftine dăunează tenului tău matur. Chiar dacă ești nevoită să dai 150-200 de lei pe un fond de ten de calitate, crede-ne nu vei regreta. Plus că nu îți cumperi lună de lună fond de ten.

CITESTE SI: Ce le place bărbaților să le facă femeile înainte de sex

Sfaturi de stil pentru femeile de peste 40 de ani

2. Continuă să te distrezi. Da! Întâlnește-te cu oamenii cu care ai dat petreceri altăoară, nu renunța nici la întâlnirile amoroase, la cinele romantice. Viața abia acum începe.

3. Evită machiajele stridente. Alege maximum 3 culori pentru că nu mai ai 20 de ani. Evident, dacă știi să te îmbraci cu stil, poți opta pentru un machiaj colorat, dar apelează la un profesionist.

4. Fă mișcare! Nu te gândi că deja ai îmbătrânit pentru că e o prostie. Dacă la 30 de ani de consideri bătrână, cum o să spui că ești când vei avea 70 sau 80 de ani?

5. Încearcă să dormi la ore fixe câte 7-8 ore pe noapte. Nu neglija odihna pentru că ai nevoie de ea chiar dacă te simți încă o adolescentă și ai face foarte multe lucruri de care te plângi că nu mai ai timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top