Connect with us

Revistateo.ro

Cum îți dai seama cu câți bărbați a fost înainte partenera ta

Cuplu

Cum îți dai seama cu câți bărbați a fost înainte partenera ta

Discuția despre câți parteneri a avut o femeie este aproape întotdeauna incomodă și multe femei preferă să nu deschidă acest subiect.

Însă curiozitatea bărbaților este foarte mare, așa că nici nu este de mirare că mulți vor să știe exact cu câți bărbați au fost înainte partenerele lor și, mai ales, cu câți au avut și o relație intimă.

Însă cum acest subiect este unul tabu pentru multe cupluri la început de drum, există un truc la care poți apela dacă vrei neapărat să știi trecutul parteneri tale.

Cercetătorii din California au fost cei care au descoperit un truc destul de controversat, la care în mod cert nu te-ai fi gândit până acum.

Citește și: Ce poziții amoroase preferă bărbații. Vei fi surprinsă de ultima

Ei bine, în cazul în care vrei să afli cu câți parteneri a avut iubita ta o relație intimă, tot ce trebuie să știi despre ea este să îi cunoști înălțimea exactă. Nimic mai simplu am putea spune, nu? Dar iată cum funcționează acest truc.

Potrivit unui studiu realizat de către oamenii de știință de la Universitatea Chapman din Statele Unite ale Americii, există o legătură între înălțimea unei persoane, greutatea sa corporală și partenerii intimi pe care i-a avut în trecut.

Citește și: Greșelile de neiertat într-un cuplu. Din ce cauză se destramă cel mai mult relațiile

60058 de bărbați și femei au participat la acest studiu, iar rezultatele i-au uimit pe participanți. Cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile și bărbații mai scunzi au mai puțini parteneri intimi decât cei care au o înălțime normală și cu greutate medie.

Cât succes au în dormitor bărbații mai grăsuți

Cercetătorii au ajuns la concluzia că bărbații foarte înalți au cu până la 3 partenere mai mulți decât bărbații care sunt scunzi sau au o înălțime medie, potrivit sciencedaily.com. Bărbații înalți sunt preferați de către femei și astfel reușesc să aibă mai multe relații.

Același studiu a arătat că 58% dintre bărbați și 56% dintre femei, cu vârste între 30 și 44 de ani au avut mai mult de 5 parteneri intimi.

În ceea ce privește ce legătură există între greutatea corporală și numărul de parteneri intimi, femeile care aveau o greutate mai mică față de cea normală au avut mai mulți parteneri. La bărbați, în schimb, cel mai mult succes în dormitor îl au bărbații mai grăsuți.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top