Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

9 semne că ai probleme de sănătate grave! Pe primul, multe persoane îl ignoră

În zilele noastre, pare ceva foarte normal să ne confruntăm cu anumite alergii alimentare. Multe persoane au intoleranță la lactoză sau la gluten și habar nu au acest lucru. Deși este un tip ce alergie care este considerată una normalp, poate cauza niște probleme severe de sănătate.

Iată care sunt principalele semne care îți arată că ai o problemă de sănătate. Corpul îți transmite că trebuie să iei măsuri imediate:

Merită menționat faptul că intoleranța la gluten nu este într-adevăr o alergie comună, ci mai debrală un semn că trupul tău se luptă cu indigestia.

Iată care sunt primele semne:

Migrenă cronică

Oamenii care suferă de intoleranță la lactoză sau gluten au migrene cronice care, în mod obișnuit, apar la 30 – 60 de minute după fiecare masă. Așadar, dacă resimți dureri puternice de cap după fiecare masă, te poți gândi că ai intoleranță la gluten.

Al doilea semn că ai intoleranță la gluten este reprezentat de mâncărimi ale pielii. Dacă suferi de indigestie, atunci te poți confrunta cu mâncărimi, cu acnee și cu o piele iritată și uscată.

Fibromialgia este un alt simptom, cunoscut și ca reumatist al țesuturilor moi și le afectează, în special, pe femei. Simptomele sunt: dureri în mușchi, tendoane și ligamente.

Citește și: Masca de față care îndepărtează punctele negre într-un singur minut

Intoleranța la lactoză – cele mai comune simptome are intoleranței la lactoză sunt arsurile la stomac, balonarea și senzația de greață, imediat după consumul de produse lactate.

Picioarele umflate, semne ale intoleranței la lactoză

Oboseala cronică este un alt simptom pe care îl experimentează cei care au intoleranță la gluten, chiar dacă se odihnesc 8 – 9 ore pe noapte.

Schimbările de dispoziție se asociază cu intoleranța la glutoză și sunt un semn al unui prediabet, așa că trebuie să fie luate mai repede în considerare.

Arsurile stomacale sunt cel mai evident semn al unor intoleranțe. În cazul în care alimentele nu pică bine la stomac, apar durerile, mai ales că nu este corpul alimentat cu nutrienții necesari.

Amețeala – cei mai mulți oameni care au intoleranță la glucoză se simt amețiți după masă.

Și picioarele umflate ori încheieturile sau șoldurile umflate sunt semne ale intoleranței la glucoză.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top