Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Secretul medicilor. Cum afli starea ta de sănătate cu ajutorul unei lingurițe de inox

Țineți minte vizitele la medici atunci când erați mici? Vă amintiți testul cu lingurița pe cerul gurii sau testarea limbii cu o unealtă de inox? Nu întâmplător mulți doctori au recurs la a investiga în acest mod de-a lungul timpul pacienții.

Pentru a verifica starea organelor interne e suficient să ai o linguriță de inox și o pungă de plastic. Astfel vei aafla cum stai cu sistemul respirator, cu sistemul intestinelor, al hormonilor, rinichilor sau danturii.

Freacă ușor o linguriță de inox curată, sterilizată, de suprafața limbii pentru a preleva o mostră din stratul depozitar de pe limbă.

Cel mai bine este să freci lingurița cât mai aproape de rădăcina limbii. Înfășoară apoi lingurița într-o pungă de plastic fără bacterii, tipul pungilor medicinale pe care le găsești la farmacie.

Ține punga sub lumină puternică vreme de 60 de secunde. Lumina puternică încurajează dezvoltarea bacteriilor așa că folosește lumina becului pentru a asigura rezultate cât mai repede.

Persoanele fără nicio problemă de sănătate nu vor vedea nimic deosebit pe linguriță. Dacă mostra de pe linguriță capătă o culoare neobișnuită și miroase urât, este foarte probabil să ai probleme hepatice, renale, hormonale sau intestinale.

Cu toate acestea, pentru a afla cu exactitate ce fel de probleme ai, du-te la medic. Prevenția este întotdeauna cea mai bună.

CITEȘTE ȘI: Testele de sănătate pe care le poți face acasă. Cum afli că ai un început de demență sau osteoporoză

Papucii din plastic, un pericol pentru sănătate! Ce au găsit oamenii de știință când i-au testat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top