Connect with us

Revistateo.ro

Coaja de banană te ajută să scapi de coșuri

Cosmetica

Coaja de banană te ajută să scapi de coșuri

Ai încercat numeroase tratamente, medicamente și creme însă nimic nu a reușit să te scape de acnee? Nu-ți pierde speranța! Un ingredient atât de simplu precum coaja de banană te poate ajuta mai mult decât îți imaginezi. Deși nu este un remediu foarte cunoscut, este extrem de eficient. Se merită să încerci pentru că s-ar putea să fii surprinsă de efect.

Cumpără banane care sunt verzi și lasă-le să se coacă acasă. Asigură-te că au culoarea galbenă și nu îți face probleme dacă se coc prea tare și încep să aibă pete negre. În acest caz sunt chiar mai eficiente. Folosește partea interioară a cojii de banană și masează-ți fața cu ea. Concentrează-te doar pe zonele afectate. Vei observa că bucata de coajă pe care o utilizezi se va înnegri din cauza bacteriilor și a murdăriei de pe fața ta. Masează-ți fața timp de 7-8 minute, însă nu te spăla imediat. Ingredientele active îndepărtează infecțiile, așa că trebuie să te asiguri că rămâi la acest stadiu cât mai mult timp, poate chiar și câteva ore. Dacă nu lași ingredientele să acționeze, tratamentul nu va avea nici un efect. Clătește-ți apoi fața cu apă rece și nu uita: trebuie să utilizezi coaja de banană în mod regulat.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ FACI CEA MAI BUNĂ CREMĂ DETOXIFIANTĂ

Vei observa primele îmbunătățiri încă din a două zi însă nu este suficient să folosești acest tratament naturist doar o singură dată. Coșurile nu vor mai fi roșii și vei vedea cum se usucă pe zi ce trece. Cât timp folosești coaja de banană încearcă să nu aplici nici un fel de cremă hidratantă. Dacă totuși simți nevoia, încearcă să eviți zonele cu probleme. Asigură-te că îți speli fața cu apă rece ori de câte ori poți, pentru a împiedica acumularea de uleiuri care îți blochează porii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top