Connect with us

Revistateo.ro

Banala coajă de banană te poate ajuta să îți albești dinții. Este vorba despre un truc simplu și eficient. Iată cum trebuie să procedezi!

Ingrijirea dintilor

Nu o mai arunca! Folosește coaja de banană pentru a-ți albi dinții

Bananele nu lipsesc din alimentația multor persoane. Asta deoarece pe lângă gustul acestora, nu trebuie să uitam că sunt și surse importante de fibre și de potasiu. Sunt fructe populare și în rândul celor care fac sport. Dar, ceea ce nu multe persoane știu, este că nu trebuie aruncată coaja de banană. Asta deoarece te ajută să îți albești dinții.

Nu o mai arunca! Folosește coaja de banană pentru a-ți albi dinții

Banala coajă de banană te poate ajuta să ai o dantură frumoasă. Tot ce trebuie să faci este să îți freci dinții cu partea alba, din interiorul cojii bananei. Este ideal să apelezi la trucul acesta timp de două săptămâni pentru ca rezultatele să înceapă să se vadă.

Pentru a scăpa de negii inestetici, poti să te folosești, de asemenea, de coaja de banană. Pentru ca rezultatele să fie vizibile, trebuie să aplici pe locul cu probleme tot partea albă, din interiorul cojii. Dacă vei folosi această metodă periodic, atunci rezultatele vor începe să fie vizibile.

Suferi de psoriazis? Dacă tratamentele folosite până acum nu au dat rezultate, atunci nu ezita să încerci și banala coajă de banană de beneficiile căreia multe persoane nu au aflat încă. Tot ce trebuie să faci este să freci de zona afectată partea din interiorul cojii de banană.

Așadar, încearcă să nu mai arunci coaja de banană. Poate fi folosită pentru a scăpa de unele probleme, ori pentru a-ți albi dinții.

Banana are efecte pozitive nu numai la nivel intern, ci și la exteriorul corpului. Este un fruct sănătos, gustos și plin de substanțe nutritive, care nu lipsește din alimentația multora. Iar daca vrei să slăbești, atunci bananele te pot ajuta și în acest sens. La masa de prânz poți mânca două banane, iar în timpul zilei bea apă, dar și ceai de păpădie. Astfel kilogramele în plus vor începe să dispară.

Sursă foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top