Connect with us

Revistateo.ro

Ce parfumuri să alegi de Crăciun, în funcție de vârstă

Frumusete

Ce parfumuri să alegi de Crăciun, în funcție de vârstă

Vrei să faci un cadou inspirat sau pur și simplu să te răsfeți cu un nou parfum? Iată cele mai bune idei!

Pentru adolescete:

1.  Alege o aromă florală, ușor lemnoasă, într-un ambalaj inedit. Noul parfum Moschino Toy este ambalat într-un recipient în formă de ursuleț de pluș, proiectat de Jeremy Scott, designerul casei de modă și face furori printre adolescente. Parfumul are accente de bergamotă, lavandă, violete și câteva note ușor lemnoase.

2. Pentru o aromă mai feminină alege ediția limitată Marc Jacobs Pink Honey. Parfumul miroase a pere, mandarine și flori de portocal, iar recipientul este incredibil de drăgălaș.

Pentru 20 de ani:

1. Un parfum glamorousMy Burberry este noua senzație a casei de modă și se potrivește foarte multor gusturi. Aroma sa nu este prea dulce, nici prea puternică și se bazează pe frezii și mușcate. Este un parfum creat de celebrul Francis Kurkdjian, cu care nu vei da greș!

CITEȘTE ȘI: 7 TRUCURI PENTRU CA PARFUMURILE TALE SĂ DUREZE MAI MULT

2. Dacă vrei un parfum cu o notă lemnoasă optează pentru  Kiehl Vanilla & Cedarwood. Este un miros sofisticat, care nu e pe placul oricui. Lemnul de cedru și vanilia îi oferă o aromă caldă, care se modifică odată cu trecerea orelor. Este alegea perfectă pentru o persoană care este rafinată și misterioasă.

3. Noul parfum Stella este unul floral, special creat pentru femeile care iubesc trandafirii. Este un parfum ușor de purtat, nu foarte puternic.

Pentru 30 de ani:

1. Dacă sunteți în căutarea unei arome freshBella Freud Je T’aime Jane este parfumul perfect. Are note subtile de floare de portocal și ylang ylang și este foarte atrăgător.

2. Dacă vrei un parfum sexy, optează pentru Tom Ford Vanille Private. Este o aromă neobișnuită, caldă și apetisantă, foarte puternică.

3. Pentru cunoscători alegeți apa de parfum Narciso. Ca toate parfumurile Narciso Rodriguez, acesta este unul cu mai multe nuanțe. Mai întâi poți simți aroma florală, apoi căldura chihlimbarului te învăluie. Acest parfum miroase bine pe orice persoană îl încearcă, așa că nu vei da greș cu el.

Pentru 40 ani:

1. Dacă preferi parfumurile florale,  Acqua di Parma Rosa este un parfum potrivit pentru tine. Nobil, luxos, cu o notă delicată de trandafir, parfumul acesta încântă orice doamnă. Accentele ușor lemnoase îi oferă căldură și îl transformă într-un cadou interesant, apreciat de orice cunoscător de parfumuri.

2. Un parfum potrivit pentru aproape oricine este Giorgio Armani Si. Este unul dintre cele mai bine vândute parfumuri Armani, cu un miros dulce, uimitor și foarte elegant. Este perfect pentru anotimpul rece.

3. Unul dintre cele mai luxoase mirosuri ale sezonului rece este Cartier La panthere. Îl puteți considera o bijuterie a parfumurilor, incredibil de sexy și elegant. Gardenia îi oferă o aromă puternică, însă nu foarte dulce, ceea ce îl transformă într-un parfum rezistent, care nu dispare pe parcursul zilei.

Peste 50 de ani:

1. Pentru persoanele care preferă notele lemnoase puteți opta pentru Yves Saint Laurent Black Opium. Combină iasomia, cu floarea de portocal și cafeaua, pentru un parfum sexy și dulce, ideal pentru orice doamnă trecută de 50 de ani.

2. Să nu uităm de clasicul Chanel 5. Este un miros puternic, dar care nu se demodează niciodată. Notele subtile de iasomie și liliac se îmbină perfect cu mirosul puternic de aldehidă și rezultă unul dintre cele mai sofisticate parfumuri.

3. Dacă doriți un parfum puternic, seducător, alegeți inegalabilul Dolce & Gabbana The One Collector’s Edition. Recipientul este absolut fascinant, iar mirosul îmbină cu succes madarina, bergamota și vanilia. Este cadoul perfect pentru un Crăciun de poveste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top